torsdag 31 maj 2012

Dublin

Så krångligt det ska vara att ta några dagar ledigt! Jobbet är mitt liv, om det nu är någon som inte har förstått det ;) Skulle ha rest imorgon kväll till Dublin trodde jag, men visade sig att flyget visst gick på morgonen imorgon, men på kvällen påväg tillbaka. Har visst blandat ihop det... Rune har lovat bort sig på jobbet, och vi är alldeles för få för att resa bort. Men fick idag tag på en liten änglavakt från ett annat apotek som kommer och hjälper oss på måndag. Så jag ordnade med ombokning på biljetten till Dublin så att vi reser på lördag morgon. Blir inte lika stressigt... och Ryanair är billigt! Så på lördag morgon drar vi till solsken nu när det ser ut att bli några regniga dagar här hemma. Middag med Hanna och övertid på jobbet såklart, men nu börjar det se bra ut :) ..och snart är det lång helg!

onsdag 30 maj 2012

Är det sommar eller vinter i Norge?

Vaknade när Runes väckarklocka ringer och han skriker: "Fan, jag har försovit mig", men inser ganska fort att han inte har det, kl är ju bara 5. Jag somnar om, skönt, vaknar och solen skiner, det är sommar. Ligger och drar mig lite i sängen och kollar facebook på telefon, och vad är det man ser... I Harstad vaknade alla till en vinterdag! OMG!!! Tänk att ett och samma land kan ha både sommar och vinter på en och samma dag!!!

Kl. 7 på morgon i Fredrikstad
Kl. 7 på morgon i Harstad




















Lång dag på jobbet, har nog aldrig haft så stort frånvaro samtidigt som idag, av de 12 personer som skulle ha varit på jobbet idag var det bara 3 som var där! Är det ens möjligt, JA, tydligen! Fick 3 extra härliga timmanställda att hoppa in, hade inte gått utan dem. Hur som helst, kl 17 tog jag en break i jobbet med 1 timmes spinning! Härligt! Sen tillbaka till multidosen. Och kl 22 blev det nachos tallrik till middag framför TV'n med Vampire Diarys, spännande! Äntligen kysste Elena Damon ;)

Och som att dagen inte var tillräckligt stökig så såg jag precis nu att flyget till Dublin går kl 10.35 på fredag och inte 18.35 vilket både jag och Rune var SÄKRA på, vad hände? Vi kan ju inte vara borta från jobbet varken jag eller han så, boka om? Skit, för hotellet är ju bokat också... Ska se lite med jobbet, men lutar mot en ombokning så att vi reser på lördag morgon. Men FAN vilken otur vi har haft i det sista, varför ska allt bli så dyrt, blev ju en mycket dyrare helg än vi tänkt oss i Istanbul också :( Ja, ja, får se vad det blir till...

tisdag 29 maj 2012

Helvetes stress!

Glömde visst byta om idag
efter jobbet, så namnskylten
sitter fortfarande kvar...

...and I am angry! Jobb hela dagen, jobbar säkert 200% den sista tiden. Och när man tror att man har det under kontroll men trots det upplever ett sant helvete under dagen och när man går hem närmare kl 21 för att äta middag fortfarande inte är klar, ja, då är man på dåligt humör! Stressad från topp till tå, har tagit med mig massa jobb hem dessutom, tar väl några timmar, och sen är det sängdags. Det var denna dag! Men imorgon är en ny dag med nya möjligheter! Lets hope it brings us something better ;)

måndag 28 maj 2012

Pingst


Idag är det röd dag i Norge, och en dag som jag trodde skulle bli en stranddag blev visst en dag på jobbet. Men jag fick för en gångs skull uträttat massa som annars aldrig blir gjort och tynger mitt samvete. Trodde jag skulle haft tid under veckan som kommer, men eftersom en av min farmaseuter sitter fast på Korfu så blir det nog hektiskt även denna vecka. Men fredag kväll drar vi till Dublin, det ser jag fram emot :) Så innan det blir film i sängen ska jag leta lite efter nån bil att hyra när vi kommer dit, ska köra upp till Giants Causeway, en helt fantastisk plats som naturen har skapat. Helt obegripeligt! Denna jord har så många platser värda att skåda!

Ännu en dag på stranden

Åkte ut till "Foten" sandstrand idag, superfint, fylldes på med fler och fler människor ju senare det blev... Som vanligt så är jag inte så duktig på det där med solkräm när det gäller mig själv. Typiskt!! Riktigt solbränt bröst tyvärr, jag ska bli bättre, jag lovar! Need to! Hur som helst så njöt vi dagen på stranden, och pga lite vind så kändes det inte lika varmt som igår, vilket gav ett rosa/rött resultat på alla ;) Somnade lite lätt i solen när Lena ringde mig, och klämmer ur sig att flyget är inställt från Korfu, så hon har strandat på ön och kommer inte hem, dvs kommer inte till jobbet! Nästa flyg går på torsdag! Are you kiddigt me, sånt händer väl inte. Väl påväg hem från starnden visar det sig att det är koas, Rune skulle köra i förväg, och såklart är hans bil instängd av en annan. Och i all pollen som ligger på bilen står det skrivet "Ring ... ang. parkering" Are you fucking kidding me! En till strandad!! Ingen svarade när han ringde så han skickade sms, och får då svar "Är ute med båten, kommer om ca 1 timme. Sorry!" Really!? Kom tillslut hem, grillade lite i all hast, åt god matoch körde sen Malin och Johan till tåget! Har haft en supermysig helg!! Nu slappa av, se lite på TV och sen njuta en till ledig dag, för sen blir det en tung vecka med ännu större frånvaro än planerat.

Kom förresten på att jag såg en härlig skylt på affären igår... Kolla in detta, sker inte så ofta i norden! ;)

söndag 27 maj 2012

Årets första dopp




En dag på Hvaler, jag och Malin körde efter killarna till REMA1000, men jag tvättade bilen innan vi klev in på affären efter dem. Trodde då att de skulle vara klara med att hämta räkorna och tillbehöret som vi skulle köpa med oss. Men killar som de är, så hade de inte börjat samla några varor, utan väntade istället på oss... Plockade fort ihop det vi skulle ha och sen tillaba till bilen. Rune ställer sig vid "sin" gröna Toyota och säger när jag sätter mig i min bil och ska köra att nyckeln inte funkar. What!? tänker jag. Hur j-la mycket otur kan man ha, då kommer vi oss inte ut till stranden i det fina vädret :( Snabbt inser Rune att det inte är hans bil, men en likadan, hahaha!!! Är det möjligt!!!??? Hur som helst, kör vidare till Hvaler, och till stranden. Underbart! SOLA och bada, eller snarare skrika lite vid årets första dopp ;) Men det var nice! Sen en mjukglass i solen i "centrum" av Hvaler och till sist tacos hemma. Underbar dag, säkert ca 30 grader (igår visade termometern 31 grader när vi var påväg från Sarpsborg). Härligt!! Trötta efter mycket sol drack vi alla vin och whisky (inte jag) och spelade Yatzy. Kvällen avslutades med att vi faktiskt slog på TV'n och såg att Sverige vann melodifestivalen med Loreen och "Euphoria" :) Grattis till oss! Sverige tog hem 19 stycken 12 poängare, och fick poäng av 41/42 röstande länder. Fantastiskt, faktiskt mer än Rybak när Norge vann, och inte för att vara den som är den, men med Sverige på topp så låg faktiskt Norge SIST! Sååå typiskt ;)

Min snygga man! Looking good! But a bit red,
from a bit to much sun! ;)

Stackars BAMSE hund,
måste ju vara så sjukt varmt
med all den svarta pälsen!!

lördag 26 maj 2012

Besök från Götet


Nyöppnat, stolt Anna ;)
















Supertrevlig kväll med Malin och Johan :)

Jag som igår trodde att jag efter nyöppningen, dvs från och med idag kunde pusta ut. Men nej, igår kväll insåg jag att dagen var dubbelbokad. Fysioterapi på morgon, intervju efter det, som avlöste 2 möten med zoner. Och efter det sista inser jag att jag snart svimmar av om jag inte får någon mat. Hade inte ens ätit frukost, var ju så tight schema. Och eftersom det är pinse på måndag så måste också tunga multidose dagen göras idag. Svårt att vara på två platser samtidigt... Så fick be om inlån till apoteket, och fick faktiskt tag på lite hjälp :) Men trots besök redan kl 15.30 av Malin och Johan så var jag tvungen att jobba över för att komma i mål. Men äntligen hemma kunde vi njuta sista solen på terassen, grilla nackekotletter, och dricka rosé! Life is good! Trevligt sällskap och massa skratt, en mysig kväll helt enkelt!!

torsdag 24 maj 2012

Nyöppning och en tur till hemlandet ;)

Saknas en stor andel av de anställda på fotot tyvärr,
och själv ser jag GRAVID ut, men inte hade jag så mycket att säga till om,
kortet ligger redan på intranätet på Apotek1...

Äntligen så var dagen kommen! Öppnade dörrarna till apoteket, med stor kaka i salen till alla kunder, och en liten till alla anställda :) Väldigt trevligt, och uppskattat, men ärligt så är det bara egenvården som är färdig, det bak i apoteket kvarstår till stor del, men hoppas att det inte stansar helt nu pga att nyöppningen varit. Hade befaring idag, och det stod en hel hel del på den listan. Bland annat så fick väl Shaun lite skit för att det inte var färdigmålat stackarn. Så han kommer nog tillbaka nån gång snart, idag åkte han upp till Harstad och jobber nu med det som ska nyöppnas där :) Och så bor han på Clarion, underbart! Saknar mitt gamla hem på Harstad brygga. Se så underbart...







Första dagen på evigheter att jag gick från jobbet kl 16, har nog aldrig hänt tidigare. Men i det underbara vädret cabbade jag ner och körde till Nordby, för lite gränshandel :) Får ju besök i helgen så det blev storhandling. And guess what, efter att ha strosat runt i affären i 1 timme kom jag ut med många fler kassar med mat än vad jag hade plats till. Shit, 1800 kr och jag vet inte ens hur jag ska börja packa mitt lilla "tyttebär" (=lingon). Damn shit! ;) Killen som parkerade bredvid bara log och frågade om han skulle ta ett kort på mig och min bil där jag stod och våndades ;) Nja, varför inte... Och inte nog med det, såklart blev jag guided in i tullen påväg hem till Norge igen. Men det gick bra fast att jag kände stressen komma av att min packning skulle vara oförsvarlig. Väl hemma fick Rune plocka ur bilen, sen la jag allt på plats (så nu är både kylskåpet och frysen full) medan Rune fick torka av EXTREMT mycket pollen som hade lagt sig överallt här hemma eftersom vi lämnade alla fönster öppna idag. Tänkte att vi inte hade lust att komma hem till en bastu som det blev här om dagen. Men detta var värre :( Ja, ja, då har vi lärt en läxa där, får se det positiva i det och vara glada att ingen i huset är allergisk ;)

onsdag 23 maj 2012

NYÖPPNING imorgon!!

Härliga dagar <3
Äntligen hemma efter en minst sagt lång dag på jobbet (som vanligt)! Men imorgon öppnar vi dörrarna kl 9 och firar nyöppningen med tårta och kaffe samt "masse gode tilbud" VÄLKOMNA! Så nu håller jag på att få ordning på mig själv, tvättar jobbkläderna efter all skit göra den sista tiden och ska såklart styla mig lite extra imorgon! En härlig dag som äntligen är på ingång efter massor med slit och långa kvällar! Jag är en liten jobboholic, men nu ska det läggas större vikt/fokus på träning, och inte minst på dagar i solen, that I love! Jag är en riktig soldyrkare, eller solkåt ;) ...och efter ett långt samtal med Kristin idag (länge sen sist) så ska vi försöka planlägga en semester tillsammans igen, var ju riktigt mysigt förra året på Hvar, Kroatien :)

tisdag 22 maj 2012

26,5 grader idag

Alltid trevliga jobb dagar med Arnhild :)
OJ, vad svårt det var att få sova inatt! Bara vände och vred mig för att det var så varmt. Och så har jag en inre stress som gör mig galen, kan lixom inte koppla av... Hör hur hjärtat slår när jag lägger mig ner, är så mycket som ska göras på apoteket för att det ska bli färdigt till nyöppningen och dessutom så är det ju allt annat som man också ska hinna med med en alldeles för snål bemanning. Och det gör det inte bättre att se ut och se alla andra njuta tropisk värme utanför. Idag försvann dagen på möten med några institutioner. Men jag trivs i Arnhilds sällskap, och vi hann faktiskt med en lunch i solen mellan mötena så jag ska inte klaga. Men hela multidosen låg i väntan på att få kontroll när jag var tillbaka. Så den fick faktiskt följa med mig hem idag. Ångest av allt jobb för tillfället nu när det dessutom är kanon väder. Men bästa Rune grillade iallafall middagen till oss så att maten kunde njutas ;) Blir ju tjock av att äta pizza varannan dag på jobbet pga all övertid. Så nu plockar vi bort endel av kolhydraterna framöver och satsar på en fin bikiniform 2012 ;) Måste komma
igång med träningen igen, var ett tag sen nu...


Cappadocia, ett resemål för framtiden...
Kommer förresten mer bilder från Turkiet nån dag snart när jag orkar... :) Men har nu ett nytt mål med nästa resa till Turkiet en gång i framtiden. Cappadocia verkar helt underbart. Och Pamukkale verkar också som en fascinerandes plats. So thats something for next time, men först så ska vi till Dublin, nästnästa helg ;)
Pamukkale, en annan fantastisk plats i Turkiet

måndag 21 maj 2012

Morgon tryne ;)

Reste från Istanbul TIDIGT imorse, och direkt till jobbet! Så, ja, jag är trött idag. Och har fortsatt morgon trynet kvar ;) Turbulens på planet, men jag njöt filmen American Sweethearts och spelade några spel medan Rune satt lite nervös i sätet bredvid och hade det inte fullt så bra som jag. Stess ur flyget, glömde taxfreeposen med rosevin, Underberg och Jägermeister :( Och inte hann man med bussen heller trots att det gick i turbo fart. Ena kärringen på flyget frågade om jag aldrig flygit förr när jag trängde mig förbi och ursäktade mig i folkmassan. Jag svarade lite fräckt att jag säkerligen rest mer än henne och fått erfara hjälpsamma människor (men hon var inte en av dem). Och damerna började prata runt och sa att man måste hjälpas åt ;) Hur som helst så var nästa buss sen, väldigt irriterande. Men jag kom fram till jobbet tillslut... Och där var jag till sena kvällen! Lite mat hemma och nu sova. Om 2 dagar nyöppnar vi apoteket, ååååå så härligt!!! Längtar!

söndag 20 maj 2012

Hammam

Tankte sta upp lite tidigt och utnyttja sista dagen fullt ut, men efter att ha pallrat sig ur sangen och sett att det regnade sa var det gott att sova lite till... At frukost lange och bestamde oss sen for att ga pa Camberlitas Hammam, turkiskt bad. Rune var lite skeptisk, men man maste ju prova ;) Han tog en vanlig skrub/bad medan jag tog full packe och extra akupress massage :) Insag efter att ha bytt om att vi inte hamnar i samma rum... Sa lite forsiktigt fick jag leta mig fram var jag skulle, det var ju sa manga rum och krokar ;) Hamnade till slut i det stora varma rummet dar det lag massa nakna damer pa ett marmor "bord". Jag i bikini, forrvirrad... Blev tillbedd om att lagga mig dar ocks, mitt pa!!! Lag pa rygg, skrattandes for mig sjalv pa denna varma marmor och ankte pa hur det gick med Rune pa andra sidan.... Till slut ropade en av damerna pa mig, drog av bikinioverdelen och la mig pa mage och borjade skrubba, dar lag jag och blev skrubbad fran topp till ta, och sen kom det iskallt vatten over hela mig. Sen skulle jag badas med tval och efter det blev haret tvattat. Hade mest tval i ansiktet och forsokte fa en gnutta luft lite da och da, mellan all tval och vattnet som skjoldes over mig. Linserna grumlades totalt!! Men det var en enastaende upplevelse ;) ...tyckte tom Rune som kom ut efter att den stora mannen som skrubbat honom ocksa knackt nagra kotor i ryggen och flirat. Akupress massagen var helt topp. Den var hard, men nice! :) Efter nagra timmar pa badhuset blev det kebab till lunch, som alla andra dagar! Nu hade vadret klarnat, sa efter att ha lamnat av allt pa hotellet akte vi till Taksim (en plats som fyra svenska tjejer rekommenderat, i buddelbadet tidigare). Det kryllade med manniskor dar. Riktigt stor och LANG shopping gata. Sa det blev lite klader pa Mango, och sa foll jag for ett par skor pa Guess (min favorit affar). Men de ligger i tankeboxen, sist sa blev det ju minst sagt dyra skor pa Guess i Helsingfors, sa idag tog jag det lite lugnare, de finns sakert hemma ocksa om jag nu fortfarande vill ha dem sen ;) Hur som helst handladesdet lite annat smatt och gott strosandes genom gatorna och sen hem till hotellet... Nu drink pa taket pa hotellet. Njuter sista kvallen, for imorgon ar man tillbaka i verkligeheten och pa jobb igen....

lördag 19 maj 2012

Fran Europa till Asien

Efter en god frukost pa hotellet tog vi en bat over Bosporen, som skiljer Europa fran Asien. Istanbul ar en massiv stad som ligger i 2 kontinenter. Strosade langs gatorna, massa liv och rorelse. Och solen sken :) Efter nagra timmar pa asiatisk sida tog vi baten tillbaka och besokte Galata omradet. Massa fiskare som star langs hela Galatabron och steker sa att resturanger/kiosker kan steka upp den farsk och salja. En upplevelse att se :) Kvallen tillbringades pa Grand Bazaar....

fredag 18 maj 2012

Istanbul

Efter att ha ankommit till Istanbul tog vi taxi till hotellet. Och inte nog med att det ar mitt i natten sa visar det sig att hotellet har slarvat borty var bokning. Men det ar ingen stress for honom, han undrar om vi vill ha te... Sluta skamta, skaffa fram ett rum istallet. Kille borjar ringa runt, och sager tillslut att vi har cancellerat rummet. Emmmm, NEJ, jag har tom betalat det, visar upp kvitto. Men han fragar bara varfor jag har cancellerat. "Det har jag INTE" svarar jag varav han fortsatter, "Vem har cancellerat?" Men fan, skit i det, ordna ett rum! Hur som helst inser jag efter manga om och men att vi inte far nat rum for det ar fullt pa hotellet. Vad hade han tankt, att vi skulle suttit dar hela natten eller? Jag sprang ut och hittade ett hotell i narheten, The president Hotel. Som bara hade en svit kvar!! Ja, ja, det far duga! ;) Kostase skjortan, men sit samma.. Det var fint ;)

Sov gott! Och dagen idag tillbringades strosandes runt i staden. Massa manniskor, bor ju faktiskt 15-20 milj i Istanbul. Det kryllar av affarer. Grand bazar var sa stort sa man blev helt matt. Och det finns sa manga moskeer sa jag har tappat rakningen. Men tillslut hittade vi fram till den blaa som ar den mest kanda. Var ocksa inom Istanbuls universitet, Topkapi palace och Haghia Sophia. Mysig solig dag, med kebab till lunch. Men sa kom regnet, sa vi skyndade oss hem. Efter en liten vilopaus ar vi nu patur ut for att ata lite middag och shoppa! :)

17 maj

Norges nationaldag!! Själv sitter jag nu på tåget till Oslo, råkade visst köpa en "Komfort" biljett som var dubbelt så dyr! Men jag får väl njuta en kopp te för de extra 200kr som blev betalt ;) Lunch/middag i Oslo. Sen bär det av till Turkiet!!

torsdag 17 maj 2012

Resfeber?



Nej, det är inget som jag brukar få, resvan som man är ;) Men denna gång så har jag väl inte ens förstått att jag ska ut och resa. Har jobbat så mycket i det sista så att jag inte hunnit reflektera över att jag faktiskt reser redan imorgon. Så nu har jag precis börjat packa, screenat nätet lite efter sevärdigheter, och hittat fram flygbiljetter och hotellbokningen. Så snart är det kväll här hemma, tidig dag till Oslo centrum för att med Runes mamma mfl fira 17 maj, och efter det bär det av till Gardermoen där Turkish Airlines tar oss till Istanbul. En magisk stad där öst möter väst <3

tisdag 15 maj 2012

Jobb idag, Istanbul imorgon!



Nej, det är inte helt sant, Istanbul den 17 maj, men det skulle blivit en dålig rubrik ;) Haha! Mycket jobb och långa dagar men nu börjar apoteket skifta beklädnad. Det är skönt!! Har hunnit med det mesta jag skulle idag och morgondagen är full med möten. Men äntligen imorgon är Hanna tillbaka, underbart! <3 Jag har stressat så mycket i det sista, så fick f-n inte sova inatt! Och jag som normalt inte har några svårigheter med det, peppar peppar ta i träd ;) Och när jag äntligen somnade, nej då var det tydligen så lätt sömn, så helt plötsligt reser jag mig upp helt klarvaken och skriker på Rune att han har försovit sig!!! Han får helt panik, men klockan är inte mer än ca 5 på morgenen... Så jag fick lov att koppla av igen. Men till vilken nytta då, jag var ju så stressad över allt som skulle göras. Och inte nog med det, är tydligen helt slut i huvudet. Hade ju inte tid hos sjukgymnasten imorse, det är imorgon! Var och köpte en stackars banan på affären påväg hem, mötte Roger, så fick lite socialt idag också ;) Kanske lika bra att jag inte socialiserade mer än 10 min, för det verkar inte som att jag varken har vaknat idag eller om jag är helt med på noterna, skulle precis laga en smoothie med min ena banan, jordgubbar och filmjölk och glömde såklart frysen öppen! Sova tack!

måndag 14 maj 2012

JOBB och Jehona ;)

Inte så mycket jag kan berätta idag, det blev jobb, jobb och mer jobb! Kaoset fortsätter... Och alla de sötaste killarna har lämnat oss :( Men nu ligger fokus på att få apoteket knallfint!!! Så vi står på och jobbar över, många av tjejerna, och Rune. Världens snällaste kille <3 Och inte nog med att vi inte är tillräckligt med personal på arbetsplatsen så är det också problem med systemet eftersom vi saknat internet stora delar av dagen. Idag slutade multidose systemet att fungera just av den grunden, så vi var tvungna att göra allt på en pc. Eftersom vi normalt behöver vara två som jobbar med det en hel dag så blev resultatet att jag trots att ha suttit till kl 23 på jobbet fortfarande inte var klar. Men måste köra hem, ska till sjukgymnasten kl 8 imorgon och behöver lite sömn innan dess, och såklart lite vila så att jag är klar för en lång dag till imorgon. Får fortsätta jobbet då och hoppas att beställningarna kan ordnas trots att de kommer lite sent. Hoppas också att jag hinner med lite träning på onsdag, för nu har det varit lite för stilla på den fronten i över en vecka. Allt pga jobb. Det är ingen bra ursäkt att jobbet går ut över träningen, så det ska jag försöka ändra, men vad gör man inte för sitt kära apotek... Hur som helst blev dagens höjdpunkt kaffe break med sötaste Jehona. Lite mys över en kaffe hjälpte mig att hålla igång så länge som jag gjorde. Myspys! :)

söndag 13 maj 2012

Längtar efter sommaren

Jag i mitt ess, älskar sol och värme,
detta i Jordanien maj 2011
Idag blev det JOBB hela dagen, varorna i de nya hyllorna skulle läggas på plats efter planogrammen, och det tar TID!! En hel söndag på apoteket, vädret var väl ok, men det blåste en hel del. Så det var ok att pyssla med varor på apoteket samtidigt som man drömde sig bort till varmare strök. Jag hör ju hemma i solen <3 Blev sen middag, fajitas, när vi väl kom hem. Och imorgon är det ny vecka, men bara 3 dagar på jobbet, sen ska ju 17 maj, Norges nationaldag, firas. Men vi flyr landet och njuter solen i Turkiet istället :)

Fajitas till middag

lördag 12 maj 2012

Sol är härligt! Men idag går det lite segt...

Gick och la oss omkring kl 3 igår, och stod upp lite innan kl 6, för då skulle Jccob köras till bussen, så Gardermoen och tillsist Bodö. Snacka om trött! Synd att han denna underbara soliga dag skulle resa hem istället för att njuta dagen i solen med oss och nu grilla. Nackekotletter, bakad potatis med massa gott tillbehör. Här ska det njutas. Men dagen har varit seg, sov ju först bara 3 timmar, sen några till. Efter det några timmar i solen, och efter det körde jag och Rune till apoteket. Ser nu att apoteket blir BRA, med det är extremt mycket jobb, så det blir tidig dag på jobb imorgon (söndag) tyvärr. Men skönt att det går framåt, vill ju bara bli klar nu ;) Ska njuta grillmaten strax, kosa lite i soffan framför TV'n med några serier efter det, och såklart lite gott av diverse smak...

Jacob på hospitering

Bästa apotekschefen på besök i mitt apotek!
Supertrevligt trots kaoset ;)
Jacob socialiserar med mina duktiga farmaseuter
Koser sig med multidosen på en
improviserad plats under ombyggnaden :)





















En trevlig dag!! Dusch på morgon för att vakna, så stod Jacob upp. Släppte in kakelsättarna här hemma kl 8.30. Badrummet hemma skulle ordnas lite, och sen begav vi oss till apoteket. KAOS, as always, men sååååå trevligt med alla killar som springer runt och sprider gott humör! ;) Jacob var som vanligt en talang, också på multidose, behövde bara ge honom några få tips... En kort tur till läkaren mitt på dagen, då tog Jacob hand om multidosen, och påväg tillbaka till jobbet beställde jag en blomsterbukett till alla på jobbet och en pizza till mig och Jacob :) Var en tuff dag igår för tjejerna när jag var på samling, så de förtjänade ett tack!! Shaun körde mig till båda platserna för att sen hämta upp beställningarna, och jävlar, för ett kaos man kan ha i en bil! Såg mer ut som en soptunna än ett färdmedel ;) Hahaha!! Men han är en gentleman då, bär och öppnar dörrar... Så jag fick god hjälp och tjejerna på jobbet blev glada, så alla var nöjda :) Gjorde klart multidosen, och eftersom Jacob sen skulle klippa sig så tog jag och Shaun en sista kaffe-"dejt", för han är nu klar med målnandet av hela apoteket. Inkludert mitt nya lila kontor ;) Så idag blev väl antagligvis hans sista dag, men han kommer att komma ihåg mig pga den lila färgen som nu sitter på hans annars vita målarbyxor ;) Dagens skrattanfall: Skulle torka av en ergonomikudde som var måttligt nerskitad av allt damm, men när jag skulle hämta papper var det helt tomt. Såg mig runt efter nåt att torka med, och gissa vad f-n man hittar närmast när man står på matrummet på ett apotek. Jo, en riktig j-la BAMSEBLÖJA! Så jag kommer ut torkandes med den och insåg samtidigt hur detta såg ut och hamnade då tillsammans med resten av gängen i ett nästintill gråtande skattanfall ;) För en syn! Hahaha!! Väl hemma sitter Rune i soffan, nyklippt han också! Fin kille! Slappade lite, sen blev det thaimat, gröncurry kyckling med kokosmjölk och ris! Nam! Koselig kväll med killarna, men synd att Jacob drar redan imorgon...

Snygga killar vid middagsbordet


Kos hemma med Rune, och Jacob :)
Min snygga kille satt hemma i soffan och väntade,
se de bitiga armarna, sexigt ;)

torsdag 10 maj 2012

Ledarsamling

Efter en dag på multidosen på onsdagen, stress hela dagen för att bli klar så fort som möjligt, bortsett från en liten lunchpaus på Brasseriet med Shaun, så körde jag till Gardermoen. Joinade tillslut ledarsamlingen där jag mötte bröderna Spross! Middag med stand-up komiker, skoj! Sjukt snygg kille då ;) Blev en mysig kväll, och säkert några glas vin för mycket. Och efter en sen kväll/natt och inte alls så mycket sömn så stod man upp och skulle vara i fin form till samlingen. Coachande ledarutveckling! Väldigt intressant, och jag klarade att hålla mig vaken pga stort intresse och involvering i alla diskussioner :) Körde till apoteket med Jacob, supersliten. Och då skulle hela dagens multidose beställningar göras. Usch så tungt, men det gick.... Fullt kaos på jobbet, men snart vänder det! Hemma nu, besök av Jacob till lördagen och Rune är på ingång, tillbaka från Trondheim. Och då är det natt! Behöver SOVA ut!

tisdag 8 maj 2012

Svart och lite salsa

Dessa killar är mina underbara klippor, bröderna Spross ;)
Först till sjukgymnasten kl 8, sen till jobbet! Tycker bara armen gör mer ont, så tror inte att detta funkar på mig... Han säger att jag har sår i musklerna/lederna!? Hmmm... Ja, vi får se, ska till läkaren på fredag. Hur som helst så är det en sjukt tung dag 1 gång i månaden på apoteket, och den dagen var idag. Dubbla beställningar. Och tyvärr svartnade det idag!!! No more comments, men jag var tvungen att be Shaun gå ut en sväng mig med mig så jag fick boxas lite med honom och skrika, utan att nån hörde ;) Det hjälpte lite iallafall. Så istället för att köra till Oslo och hämta upp Jacob, bästa killkompisen, Spross, så jobbade jag till kl 22. Men som tur är hade jag sällskap av killarna, och salsa spelades på hög volym! Och då blir livet genast ljusare ;) Och efter det tog jag och kopplade in båda bästa Spross-bröderna som ambisiöst fick mig på bra humör, och skrattandes som vanligt! Imorgon blir det jobb, men hoppas kunna dra till Oslo efter jobbet, njuta middag med ledarna i Apokjeden och lite kurs på fredag. Dusch och måla naglarna! Sen sova, natta!

måndag 7 maj 2012

Dejt med hunken ;)

Sovit gott och länge, jobb kl 9-21. Men jag ska inte klaga, fick gjort massor! Och "guttan" på jobb är ju så trevliga, så sällskapet är inte illa... Och inte nog med det, hade en tredje dejt med målaren som följde mig till affären som sålde färg, ordnade rabatt på den lila färgen som jag vill måla matrummet och kontoret med, och såklart bar han den 10 liters färgdunken som jag köpte tillbaka till apoteket. Vilken gentleman! :)
Och på huvudkontoret har jag nu tjatat till mig både det ena och andra. Jag är ju en färgklick som de säger, kan prata för mig, får till det jag önskar och har ju inte minst resultat därefter. Så med andra ord presterar jag det jag och andra önskar, så man kan väl inte annat än vara glad. Så när mannen i telefon sa: "Jaha, du vill måla kontoret, ja, men inte rosa va!?" "Nej"-säger jag, "...tänkte mer på lila ;)". Då bara skrattade han och sa; "Jag säger att du får måla, inget mer" ;) Det får duga!! ;))) Jobbade över med både multidose och kunder som välde in genom dörren, så när jag till slut insåg att jag inte hinner med spinningen idag så gav jag upp tanken och insåg att jag var sjukt hungrig eftersom jag idag bara ätit norsk lunch, vilket betyder en macka med ost och skinka. Så, då var det dags för dejt nr. 4 :) Ut på Brasseriet med Shaun, inte varje dag man blir bjuden på middag! Tackar och bockar :) Sen var det jobb igen... Och nu äntligen hemma! Ska snart packa eftersom jag kör till Oslo imorgon efter jobbet, onsdag och torsdag är det ledarsamling!!

söndag 6 maj 2012

Söndag

Sov länge, njöt frukost ute i solen :) Efter en promenad ute i härligt väder bokade jag flygbiljetter till Krakow. Kusin som ska gifta sig i augusti. Blev BILLIGT, kostade bara 109 kr per resa. Och 110 kr för att få betala med VISA-kort, samt lite skatt, så totalen t/r hamnade lite under 500 kr. Inte illa, men löjligt vad man egentligen betalar för ;) Grillade 2 korvar till lunch, sen åkte jag till jobbet några timmar. Skulle öppna upp för Shaun Pål, målaren, en trevlig kille... Lena, en av tjejerna jag har på jobbet, kom trippandes förbi när hon var ute på promenad, såg henne när jag körde till Sarpsborg. Lite socialt, och lite jobb :) Sen hem och tillbaka till grillen, hamburgare och ett glas vin. Men idag åt vi inomhus, lite för kall vind... Orkar vi så blir det ost och vin ikväll, eventuellt lite godis. Men tidig kväll, Rune ska till Trondheim och jobba imorgon, så han står upp kl 3 inatt, så några timmars sömn ska vi försöka få innan dess...

lördag 5 maj 2012

Grilla!

Segt att stå upp tidigt en lördags morgon, men jobbet kallade! ..och när jag drog upp rullgardinen så såg jag snö! WTF!? Här om dagen så solade jag ju... Ja, ja, körde till jobbet med Rune. Dagen startade lungt, få kunder som ville ut i det dåliga vädret. Så jag hjälpte Rune på multidosen, medan de andra på jobbet fick gjort endel annat som skulle göras. Kom mer kunder när vädret till slut sprack upp. Härligt med sol :) Blev en lång dag på jobbet, men allt blev klart! En härlig känsla! Påväg hem stoppade vi på Coop och handlade, och glömde såklart toalettpapret, och efter ett glas vin kunde vi inte köra tillbaka men fick låna av grannarna :) Körde också inom och köpte ett litet bord och 2 stolar till den lilla balkongen. Väl hemma sloknade vi ett kort tag innan det skulle grillas, nakkekotletter och bakad potatis med massa gott tillbehör. Njöt maten med gott vin, Dr. Loosen, och sen en Cider, Wasabi lemon! Nice! Blev sittandes lite vid datorn och bokade ett hotell i Istanbul, ska ju dit snart! Får hoppas att det är fint ;) Nu film och kos!

fredag 4 maj 2012

Lång, slitsam dag!

Lång dag på jobbet idag, och så otroligt stressigt när det saknas en majoritet av personalen. Hälften är sjuka och andra hälften är på Kjededagene. Så den minoritet som var kvar fick bära bördan idag i det kaos som stadigt blir värre... Men nu är några väggar påväg upp, så det blir snart bättre. Elektrikern påpekar att backupen ska startas upp på nytt eftersom strömmen slagits av, jag gör ett försök, men fastnar i bilden nedan när jag saknar tangentbordet. Skyller på snickaren som säger att det låg där tidigare. Jag påpekar att det inte ligger där nu (som man kan se tydligt på bilden under), men snickaren ber mig se efter en gång till så att jag är SÄKER på att dte inte ligger där! ;) Hallå, var skulle det kunna vara gömt, haha!!! Så går dagarna, inget ligger där det ska, och allt som ska säljas kunderna hittar vi inte. Efter en lång dag, gick jag ut och skulle äta med killarna, det var ju en enastående upplevelse också när de i sina arbetskläder stiger in på Brasseriet, där dukarna ligger på bordet,, ljusen är tända och läsken serveras i vinglas ;) Blev wok, som vanligt! Sen skulle diverse kontorsarbete, turnusar/scheman ordnas etc. Blev en sen kväll! Och imorgon är det jobb igen. Rune kommer hem från Trondheim strax, men han är säkert snäll och ställer upp och tar lite extra jobb på apoteket med mig imorgon. Inte alla som har en så snäll sambo som jag ;)