torsdag 31 januari 2013

Brasilien


 
Nytt schema är klart till jobbet, startar den 1:a mars. Årsavslutningen är avklarad! Och jag hann tom få med en sista inspurt på träningsfronten. Sprang till gymmet kl 16, och 1 mil på under 1 timme, så tillbaka strax efter kl 17 för att få årsavslutningen i box på jobbet. HÄRLIGT! Och nytt rekord på löpningen :) Så nu är jag hemma, och pysslar med det sista. För inatt reser vi till Brasilien! Ska bli så härligt! Kommer uppdateringar, men antagligen inte fortlöpande, för jag tror inte jag har internettillgång hela tiden. Men det kommer uppdateringar ;) Nu ska semstern njutas! <3

onsdag 30 januari 2013

Ansiktsmask



Redo för spinning!

Sitter nu med en ansiktsmask när jag bloggar, sen skal jag sova. Har stressat på jobbet med att få klart det nya schemat innan jag reser till Brasilien. Och det är på god gång. Några timmar imorgon så är jag färdig, det måste jag vara! Ordnar också för fullt till Apokjedens årsavslutning som infaller imorgon. Så det har jag börjat förbereda. Efter jobbet tog jag dock en paus och gick på en timmes spinning för sista gången på Sarpsborg Sportsclub. Gått ner mer än 4 kg nu, wiiihoo!! 55,8 kg ikväll! Och när jag kommer tillbaka från semestern så är det SATS som gäller. Hemma var det fullt upp med att packa. Känns som att jag äntligen är i box. Skönt! Det jag inte ordnat till nu får jag bara vara utan. Men denna gång är linserna med, jobbigt läge när jag glömde både dem och glasögonen sist påväg till Polen, men som tur var det bara en weekend ;) Detta blir dryga 2 veckor. Amanda blir omhändertagen av kära Lena som med dålig rygg/ben bara är hemma om dagarna. Så Amanda kommer att få massa sällskap. Och inte nog med det så lämnar jag lägenheten i goda händer, så den blir också påpassad 24/7. Snart natt, hektisk och lång dag imorgon. Drar på natten... Så det blir inte mycket sömn!


Älskar min nya fantastiska ring!
Nästan så att jag inte vågar ha den på mig ;)
Matchar de nya Swarovski örhängena <3

tisdag 29 januari 2013

Hjärtat




Uppsatt eller utsläppt hår? Vad är finast?

En långt nyttigt möte med regionledaren idag. Önskar att allt jag gjorde inte var konfidentiellt, men idag är det det ;) Senare på dagen var det tid för att kolla hjärtat, och mitt kära hjärta mår bra <3 Finns väl inga bättre nyheter att få. Fick sett på det på ultraljudet, och så blev det gjort en EKG. Frisk som en fisk, kan jag fortsätta träna som förr :) Blev lite shopping efter det, diverse pynt till hemmet, hade nämligen lite tid innan jag skulle ha en intervju nere på köpcentret. Väl hemma sitter jag nu här, skal laga mat snart, men först få jobbat lite och ordnat lite till med packningen! Soon of to BRAZIL! <3

En skarp bild på en underbar ring! Älskar den!

måndag 28 januari 2013

Skottsäkert

Skottsäker fönsterruta på jobbet, vilken tur!

Brasseriets goda kycklingsallad
På apoteket längre ner i gågata i Sarpsborg gick det hål i fönstret när en man slog sin golfklubba i det. Hos mig hände inget fast att det var fler än ett försök. Ja, det sprack, men det går inte att komma igenom, för det är skottsäkert. Tur det, annars hade det varit glassplitter överallt. Men nu måste rutan bytas, kan bli minst sagt dyrt, som glasmästaren själv uttryckte det. Men det blir gjort snart :) Kycklingsallad på Brasseriet till lunch, fick tid till 30 min lunchfri för första gången på länge, tack vare Hanna. Lycklig var jag idag att Hanna var tillbaka på jobbet. Så saknad! Hon var så brun och fin, men snart är det min tur att få lite sol. Brasilien nästa! Men innan vi drar så är det fortfarande full satsning på träning. Har nu gått ner 4 kg sen jul/nyår. Härligt att se resultat. Spinning 90 min idag efter jobbet, underbart! Nytt pass, sjukt sliten och svettig. Nöjd! Smått och gott till middag, såsom sparris med parmaskinka, sallad, och blomkålssoppa! Så lite Brasilien packing, och snart redo för utresa...
Lite smått och gott till kvällsmat,
och massa spenat och ruccola sallad...

söndag 27 januari 2013

Sprang 1 mil idag



I mina nya rosa Swarovski örhängen <3
Efter ett ägg och en halv avocado drog jag till gymmet. Löpte 1 mil på 1 timme, gick 30 min i uppförsbacke, och tränade till sist lite styrka, mest mage, i nästan 30 min till. Hem och duscha, lunchen blev en Allevo bar. För jag skulle ju hinna med och duscha innan jag och mamma åkte till kyrkan, blev engelsk mässa idag. Äntligen hemma var jag ganska hungrig. Så det blev en nachos tallrik till middag, mums! Nöjd och belåten, så ny är det tid för myspys med mamma en söndags kväll!

Uppsatt eller utsläppt hår?

lördag 26 januari 2013

Vandalisering

En dålig start på dagen. Inte nog med att jag idag varit sjukt trött eftersom man blir väckt tidigt och inte sov mer trots att jag la mig efter kl 02 igår så var nyheten som kom med telefonsamtalen den som gjorde dagens start ännu värre. Mitt kära Apotek har under natten blibit vandaliserat, och till råga på allt så undrar man om det är en slump att apoteket lite längre ner på gågatan i Sarpsborg blev vandaliserat tidigare denna månad. Vad händer? Dagen har generellt varit seg. Slappat, packat, pratat i telefon och suttit på PC'n med mamma. Kollat bilder och lyssnat på musik!

En helt bortkastad dag om det inte vore för att jag idag har shoppat en 0,75 karats diamant ring som jag nu gått och spanat på i dryga 2 år. Så äntligen är denna unika diamantring med rosa safirer min! Jag älskar den! <3

TGIF

At work!
Äntligen fredag efter en tuff vecka på jobbet, men det har gått över förväntan. Sprang 3 km efter jobbet, och så 1 timmes spinning efter det. Fjärde träningsdagen denna vecka... och kg rör sig sakta ner över. Femste och sista träningen denna vecka blir på söndag, imorgon är det vila igen. Väl hemma hade jag sällskap av bästa mamma som är på besök, lagade en god räksallad till oss till middag. Nyttig idag, åt kycklingsallad till lunch. Like a lot! Sen slappade vi bara i soffan och såg faktiskt samma dansfilm som här om dagen igen, den var så sjukt bra. Jag får så lust att dansa. Men jag valde lite mer säkra studier den gången jag var tvungen att ta ett val och satsa på det som skulle försörga mig. Och det verkar ha blivit rätt, även om jag älskar dansen och ser att många jag dansade med nu tjänar några kronor på att göra det de älskar. Men man blir inte rik på det. När mamma lallat tog jag en ansiktsbehandling med syra och algmask. Imorgon blir det lite förberedelse inför Brasilien resan tänker jag... Sleep tight!

Räksallad med ruccola och spenatblad, räkor, avocado,
små tomater, sparris, sötpaprika och vanlig, gurka, ägg och citron.
NAM!  

torsdag 24 januari 2013

Vila

Världens snällaste och vackraste mamma <3
I'm blessed! <3
Övertid på jobbet, men idag var det en vilodag från träningen, har ju tränat 4 dagar i sträck. Men har iallafall fått uträttat några ärenden efter jobbet. Först drog jag till SATS, så nu har jag signat kontraktet med dem. Och efter det blev det en tur till Elgiganten (Elkjöp på norska) för att hämta min nya PC, den är så fin, ROSA :) Åt lite thaimat till middag när jag kom hem, och så skal mamma hämtas. Ska bli mysigt med en mamma weekend <3

onsdag 23 januari 2013

Svart

On my way to get fit, spinning nästa ;)
(i Zumba kläder, men, men...)

 
Idag såg jag svart när dagen startade i fullkomlig kaos. Men trots en dålig start på dagen så blev den bra... Ordnade lunch till personalen, sallad med diverse tillbehör såsom räkor, kräftskjärtar, lax, avocado, champinjon etc. Gott och nyttigt! Sliten efter 3 dagars träning på rad, så tänkte ta en paus idag, men när jag gick in på Sarpsborg Sportsclub och skulle säga upp mitt medlemskap (1 mnd uppsägning) så fann jag lite motivation till att gå på 1 timmes spinning. Gick sjukt bra idag, över all förväntan! :) Och nu ligger kontraktet klart på SATS, där startar jag redan imorgon. Tack vare Benedicte som nu blivit instruktör där så får jag ett vänskaps medlemskap :) Så jag har 2 medlemskap i februari,  och själv befinner jag mig i Brasilien, så ekonomiskt ;)

Nachos till middag, och en finfin överraskning från Rune när jag kom hem, han har hyrt StepUp Revolution, sista dansfilmen som precis kommit ut som hyrfilm. Ser fram emot att se den :)))

tisdag 22 januari 2013

Älskar skor ;)

Amanda är nyfiken på de nya skorna <3
Jag älskar att shoppa skor, allt annat också, men speciellt väskor och skor :) Och igår kväll kom jag på att jag hade shoppat 2 par skor på Bianco medan jag väntade på flygbussen till Rygge flygplats påväg till Krakow. Men eftersom jag inte fick skorna med i bagagen fick jag lämna dem på affären. Fast jag glömde visst att jag skulle hämta dem på måndagen. Men fick ordnat det idag när jag var på nybyggda SATS och provtränade på Storbyen center. Happy! Expeditören bara log när jag kom in, inte så många som handlar och lämnar varorna i butiken ;)
Blev styrka överkropp idag, har alldeles för mycket träningsvärk i benen ännu för att orka annan träning. Men blev nästan lite yr efter träningen, hade nog ätit lite för lite... Så idag unnade jag mig thaimat, kokos gröncurry med kyckling och ris smakade fantastiskt gott.





Älskar att inhandla skor :)
Och förresten, idag erkänner Rune hur klantig han har varit när han igår försökte låsa upp sin bil med min nyckel. Han försökte och försökte, både gnickade med nyckeln och blåste i låset, om det nu skulle bero av kylan. Och undrade samtidigt vad jag hade gjort med hans lås. För tidigare samma dag, efter träningen, hade jag Runes bil och stora problem med att komma in i bilen. Måste ju vara fel på låset ringer jag och säger frustrerad efter träningen. Ger upp efter att ha gjort detsamma som Rune gjorde i 5 min, och tänkte då hämta jobb bilen. Men samtidigt som jag ska gå inser jag att Runes bil står 2 parkeringsplatser längre ner. Bak min rygg där bilen mellan oss precis har kört bort. Skämta eller!!?? Kan detta verkligen ske samma dag. Hahhahaha, så klantigt!

måndag 21 januari 2013

Härlig start på veckan

Påväg till spinningen, motivationsfaktor: Jacob! ;)
På jobbet och massa nya människor. De anställda är sjuka, och har semester så jag har nästan bara vikarier på jobbet ;) Men glad är jag för det! :) Efter jobbet blev det träning, spinning 60 min och core träning 30 min. Fantastiskt! Men sjukt sliten, blev bara Allevo idag, bortsett från lite kulturmelk med banan imorse. Har sjuk träningsvärk efter milen igår. Men till middag blev det kotletter och spenat, gott! En ny diet att ta tag i när jag kommer hem från Brasilien, har ju en alldeles egen personlig tränare ;) Tjänster och gentjänster! Förr "motiverade" jag Jacob att komma i fin form, nu är det hans tur att få mig i fin form ;)

Bästa vännen, och nu också min motivationsfaktor, och PT,
kan väl lätt säga att han vann vadet vi hade för 2 år sen...
Då var jag i bättre form, nu självklart han,
så nu är det min tur att ta tag i träningen ORDENTLIGT!

söndag 20 januari 2013

Digg söndag!

Fina men korta naglar...
Vaknade inte allt för sent, gick morgoncardio i underbart väder, solen sken och snön låg på backen. Blev en dryg timme ute i det fina vädret innan jag tog en smoothie till frukost. Sen städade jag hela lägenheten, en riktig vårstädning, fast att det bara är vinter, men när solen sken så kändes det nästan som tidig vår ;) Blev riktigt fint här hemma :) Taggad drog jag till gymmet efter att ha klämt i mig en banan. Hade otroligt mycket energi, så det blev 1 mil sprungen på löpbandet, på ca 1 timme. Och sen gång i uppförsbacke i 15 min innan jag tog lite mage och stretchade. Väl hemma åt jag 2 skivor av mitt hemmabakade bröd med Serano skinka. Och efter det blev det torr men gott kryddad kycklingfile med broccoli. Och vikten rasade... Happy! Nu lite Brasilien planer, sen är det natt i hus... :)

Spa i Krakow

Har iadg varit på SPA i Krakow i 6 timmar, njutit, men tro det eller ej... Jag är sliten nu! Och hemma i lägenheten i Norge igen efter ett dygn i Polen. Men det var mysigt. Vin igår på Rygge pga flyg förseningar. Droppade middagen, blev 1/2 Allevo bar. Fick en god natts sömn innan jag ganska tidigt stod upp, åt frukost på hotellet, och begav mig till ett SPA vid torget i Krakow. Först manikyr, sen diverse ansiktsbehandling med syra och ansiktsmask etc. Efter det blev det massage och pedikyr. Och inhandlat endel fina produkter, i förpackningar på mindre än 100ml denna gång ;) Billigt, billigt, men det landade på 2200kr. Hjälp vad lätt det är att svi av pengar när "allt" är billigt, eller iallafall billiagre ;)

Hade inte så många timmar kvar till shopping när jag väl kom till Gallerian, men sugen på en kebab så blev det en snabb och onyttig middag för att sen hinna med shoppingen ;) Har ju varit så nyttig helt sen nyår så jag ska nog klara av att bränna kalorierna av en kebab också ;) Sen blev det köpt 2 fina tröjor, 1 skjorta/blus och 3 par byxor. Två av samma sort som tidigare, diggade dem! Och Swarovski örhängen. Samt lite annat smått och gott. Lika bra att tiden var knapp, kortet gick minst lika varmt som förra helgen ;) Och i sista eliten köpte jag några tomma 100ml flaskor. På flygplatsen fick jag faktiskt tillbaka mina ansiktsmasker och fyllde över dem i småflaskor. Lycklig blev jag :)) Och såklart inhandlades det full kvota av alkohol, vet inte helt var jag ska gömma undan den längre, har ju så mycket hemma och uppenbarligen alldeles för lite "fest" för att hinna dricka upp det...

torsdag 17 januari 2013

Bakar Anna?

Duktiga jag bakar bröd ;)
Efter en dag på jobbet med stängning, så spinning, lite fullkornsmakaroner och köttfärs till middag och en dusch efter det, begav jag mig hem till en kompis, near by. Där skulle jag lära mig bara nyttigt bröd. Så ja, Anna har för första gången i sitt vuxna liv bakat bröd. Massa nyttigt innehåll dessutom :) Och det blev gott. Blev en riktig tjejkväll med massa snack om killar, fotmassage och mys, medan brödet stod i ugnen ;) Väl hemma lite senare än förväntat, men det får gå bra. Duscha igen, håret måste tvättas. Och packa till Krakow. Reser imorgon. Stackars Manda som blir hemma... Men hon får besök av grannen. Och snart är man tillbaka igen...

onsdag 16 januari 2013

Trött

Min fina Amanda, och hennes unge, en nallebjörn som hon
började bära runt på i munnen redan som liten.
Hon var ju mindre än den och snubblade över honom som kattunge ;)
Min sällskapssjuka sötnos <3
Ännu fler sjuka på jobbet, och mer jobb på oss andra. Men vi gör så gott vi kan... Och kanske vi har några nya på plats snart... Annars så tränar jag och äter nyttigt, sallad med lax idag till middag! Spinning och lite mageträning efter jobbet. Trött och sliten! Hittat billiga biljetter till Riga, t/r för 84 kr. Så jag får se om jag får nån med mig på resa... Men just nu tar jag tidig kväll! Trött! Natta <3

tisdag 15 januari 2013

Kos hos Anne

Mumsig kycklingsallad, med fetaost
En nyttig dag, med kos efter jobbet hos Anne Cecilie. Där blev det serverat kycklingsallad med fetaost. Jag hade redan ätit lite middag, men fick mig en extra matbit i mysigt sällskap. Alldeles för sällan vi ses, men alltid lika trevligt! Väl hemma är det dags att knoppa, och imorgon fortsätter vi dieten, men det verkar som att jag har stagnerat de sista 5 dagarna. De första 3 kilona rann av mig på 9 dagar. Men efter det har det stått still. Min kropp vill lixom se ut såhär vare sig jag äter nyttigt eller onyttigt, tränar eller inte. Den anpassar sig lixom till att den skal se ut såhär. Men vi ska försöka, tror kolhydraterna generellt är min bov, jag älskar dem. Men ska se om jag kan minska med 3 kg till. Det hade varit grymt... Men känns nu svårt! Men jag trivs med träningen, och mitt nya lite mindre hektiska liv, som dock verkar ta ett slut nästa vecka då jag har alldelles för många borta från jobbet pga semster och sjukdom. Men vi som är kvar får jobba på, räknar med en minst sagt tuff vecka.

måndag 14 januari 2013

Mat tips

Detta såg väl gott ut? Kanske jag lagar det en dag i veckan :)
Möte kl 8, intevju kl 9.30, och sen många timmar på jobbet. Men fortfarande lika motiverad på träning, 2 timmar idag, spinning 85 min, och sen styrka resten av tiden. Och till middag blev det kyckling, spenat och broccoli. Det var faktiskt gott. Men jag behöver lite nya tips, hade ju varit bra om man kunde äta en lite mer varierad kost! Men får väl ta och googla lite nyttiga recept :)

söndag 13 januari 2013

Träning!

Charmknutten Gabriel
är ute och går med mamma :)
Kom hem från Krakow sent, var så frusen när jag skulle sova, men när jag äntligen somnade så sov jag länge. Morgon cardio, och sen frukost. Och så skulle Amanda hämtas... Hann inte med Zumban som jag hade tänkt, men det blev intervall träning 1 timme på löp bandet. Och lite dips och mage. Chillade lite i bastun innan jag åkte till Benedicte på besök, fick serverat laxsallad. Mums! Men blev faktiskt lite nachos på kvällen innan jag såg en episod av "En idot på tur". Killen var i först i Israel, sen Palestina och till slut på ett av världens underverk: Petra i Jordanien! En serie att rekommendera, väldigt skoj, och så får man med sig lite av de fantastsika platser tellus har att erbjuda. Amanda har myst i sängen hela eftermiddagen/kvällen! Så vi får se om man får sova i natt, hon är ju utvilt nu ;) Startar morgondagen med möte och intervju... Ny vecka, nya möjligheter! :)

Spa och shopping

Alltså... Polen är ett billigt land, speciellt om man kommer från Sverige/Norge. Men hallå, jag gör ju alltid av med minst 2 polska månadslöner, oberoende av hur länge jag är borta. Denna gång bara ett dygn, men med spa och SHOPPING så gick Visa kortet VARMT!

Startade med att ankomma Krakow och socialisera med ett par som jag guidade fram till tåget. Killen visade sig vara från precis samma plats som Runes mamma utanför Harstad, men bodde i Oslo. Världen är så liten. Kom i kontakt med en annan kille (kom med vårt flyg) som ville köra oss till stan, till att han förstod att jag faktiskt pratade polska och hittade fram på egen hand. Trevligt när det visade sig att han skulle tillbaka med samma flyg ett dygn senare, och satt vid sidan av mig och socialiserade hela resan. Vid incheckning på hotellet blev vi uppgraderade till en svit. Fantastiskt ;) Men inte lika kul när jag insåg att jag inte hade glasögon eller linser med mig, och inte heller linsvätska. Galet! Men rotade tillslut fram ett sista par linser som låg längs ner i väskan. TUR!

Lördagen gick jag och shoppade, först 4 klänningar,  par byxor och 2 tröjor. Sen bar det tid för SPA, massage och diverse ansiktsbehandlingar. Inhandlade massa produkter. Sen blev det en god middag, men ganska nyttig, iallafall den grekiska salladen. Men de ryska pirogerna som jag älskar tillhör inte den kategorin tyvärr. Efter det blev det ännu mer shopping. Då på "Galeria Krakowska". Allt som inte var på rea. Fantastisk nöjd med 2 par byxor till och en kjol. Och 2 vackra par örhängen, det ena paret fick jag av Rune :)  

Drog till flygplatsen där jag insåg att jag inte kunde ta med en av de dyra produkterna jag handlat på spa't. Shit! Men på kafeterian var de så snälla och sa att jag kunde hämta det nästa helg när jag ska till Krakow. Finns några goda själar, hoppas att det ligger kvar ;)

Kommer bilder imorgon. Kan inte lasta nåt från mobilen, för jag har ingen mobil! Eller iallafall ingen iPhone längre. Den är inlämnad till lagning av sprucken front. Och jag har inhandlat en begagnad Nokia för 200kr i Polen. Inga nummer och inga funktioner. Men för alla som vill kontakta mig på telefon så är jag här. Men jag kan inte ringa nån! Back to life om 1 vecka, då är förhoppningsvis min mobil hel igen! :)

torsdag 10 januari 2013

What to tell?

Krakow City
Spinning efter övertid på jobbet. 3,5 timme på cykeln denna vecka, det kallar jag ett ordentligt startskott ;) Och i tillegg har det blivit lite annan styrketräning, promenader etc. Och kromen som jag köpte innan julen kommer till nytta. Minskar sötsuget. Men det är väl egentligen inte det som är värst för mig. Jag älskar salt!!! Men jag har klarat mig bra än så länge ;) Imorgon efter jobbet bär det av till Krakow. Hem igen på lördag kväll. Så det blir bara ett dygn borta... Men förhoppningsvis ett mysigt sådant :)

onsdag 9 januari 2013

Träning

Har idag spinnat och varit på core på Sarpsborgs Helsestudio efter jobbet. Fortsätter att vara nyttig. Och har idag haft 2 nära och kära som sagt till mig att jag låter lite mer som den härliga sprudlande Anna som jag brukar vara. Det var gott att höra. Tar kanske inte så lång tid att bli mig själv igen. Efter 2 timmar på träning så blev det kyckling och broccoli till middag. Och så brukar det bli kesella nån gång på dagen... Och Krom är ett nytilkommet tillskott, för att minska sötsuget. Men det har börjat försvinna. Är tyngre att gå runt och vara hungrig... Men man anpassar sig sakta men säkert. Ja, just ja... Köpte ny dator igår, blev en Samsung, har alltid haft Hp men utvalet på dem var för litet på Elkjöp. Så det blev en rosa-ofcourse Samsung ;)

tisdag 8 januari 2013

I don't give a f**k!

Så avtrubbad har jag nog aldrig känt mig tidigare, kan inte förklara det på något annat sätt än att jag helt enkelt inte bryr mig om varken ett eller annat, "I dont give a shit". Känns som att någon helt plötsligt slog av strömmen på empatiska och omtänksamma Anna. Konstig känsla, och jag hoppas att hon snart är tillbaka. För om det nu känns värdelöst att må dåligt så känns det hemskt att tänka att man skulle kunna må såhär för evigt, avtrubbad! Är det så man känner sig när man går på stämningsstabiliserande läkemedel kanske? Jag har inte provat, trots att jag driver ett apotek. Men hemskt att inte ens få en pirrande mage vid tanken på att jag snart skal till Rio de Janeiro med ett gäng vänner. Och uppleva Samba karnevalen som har varit en dröm länge! Men jag tror på änglar, och inte minst tror jag att det kommer en ängel och visar mig vägen förr eller senare... <3

måndag 7 januari 2013

Lejon styrka

I guess I really am a lion ;)
Startade dagen med morgoncardio. Fick uträttat en hel del ärenden innan jag drog lite senare till jobbet idag. Verkligen en nyttig välbehövd förmiddag. Men desto mer irriterande när jag på Elkjöp får veta att det kostar 2500kr att reparera mitt glas på iPhonen som ramlat i golvet. Otur! Möte på eftermiddagen, och sen fick jag finna min inre styrka och energi på ett 90-min spinning pass. Men musiken gjorde sitt, riktigt bra idag. Så självsäkra, självgoda och dominanta Anna klarade även denna dag ;) Ett evigt lejon ;) Det är ju mitt stjärntecken för alla som inte vet, och evigheten
symboliseras av talet åtta, och jag är ju född den 8/8. Viktigast är att känna sig själv, och göra det bästa av den energi och styrka som för andra kan bli för stor. Oj, så egoistiskt det lät. Men jag är väl lite egoistisk kanske ;)

söndag 6 januari 2013

Slappa

Detta år ska jag bara njuta och ta hand om mig själv, och det har jag gjort idag! Morgoncardio när jag vaknade i 1 timme, sen lång härlig frukost. Och bara avslappandes mys fram till att jag senare på kvällen tog en timmes promenad igen, och lite styrka; mage. Härligt!! Sitter nu och lyssnar på samba, och drar lite på "smilbanden" ;) Måste väl lyssna in mig lite på samban som kommer på karnevalen i Rio. Ska bli en helt enastående upplevelse.

En ledig lördag


Blev plötsligt väckt mitt i natten, skrämd av några fyllon utanför. Tom Amanda skrämdes och rusade ner från sängen, det var ju inte helt en orolig natt jag var ute efter när jag äntligen tänkte sova ut och njuta en ledig dag. Men sov tillslut ganska länge och körde på med morgon cardio när jag väl stod upp. Sen blev det en tur till mitt hemland ;) Hamstra billig mat på Nordby :))) 2000kr för mat, tycker det är dyrt iallafall, men nyttig mat är väl oftast dyrare än onyttig... Så det är värt det!! :) Kvällen njuter jag med sällskap av goda vänner. Vare sig de befinner sig i min säng eller i andra länder så finns de lika nära och är världens bästa vänner, jag är lyckligt lottad med alla mina nära och kära! <3



ps. Har problem med bild upplastningen, kommer så fort jag får det att fungera igen... :(

fredag 4 januari 2013

Standing alone, trying to remember...

Gustav, jag och bästa Jacob
Brandie Carlile har helt fantastisk musik. Sitter just nu och lyssnar på "Josephine". Den är så vacker... Och "The Story" delar såaklart första platsen, samt många andra... Texter som får en att tänka efter. Saknar mina vänner och familj, alltid tyngst när man kommer hem från en härlig, detta år lite längre, jul med alla nära och kära. Så vad händer nu... Behöver lite glöd tillbaka i vardagen. Träning är steg nr. 1 och min alldeles för nyttiga mat ;) Tack vare kära Jacob så är jag nu igång med träningen igen. Blev ju tvingad att gå minst en timmes morgon cardio hela julen. Underbart, vad har man inte vänner till. Var tom ute och gick efter fest, men då lite senare än vad andra kallar morgon ;) Strax blir det kvällspromenad, efter middag bestående av kassler och spenat. Träningsvärk i magen, detta blir bra!!! Så vad mer ska detta år bjuda på, annat än att jag ska bli "fit for fight". Måste väl utmana hjärnan lite också, kanske man ska tillbaka till skolbänken deltid, eller...!??

Jag och mina kära föräldrar <3

torsdag 3 januari 2013

2013

Ut på tur, aldrig sur <3
Ett nytt år har startat, och inte helt som jag hade tänkt mig... Men jag hoppas att 2013 bringar lycka! Har haft en fantastisk start på semestern hemma i Uppsala. Jag är lyckligt lottad!! Med många nära och kära! Men ibland behövs det ändringar, och det tror jag kommer i 2013

Startar med att komma i form, så nu ska jag ut på promenad efter en middag som bestått av kyckling och broccoli. Kommer bilder från Sverige snart, my lovely home, family and friends!