onsdag 31 juli 2013

Älskar att resa

Efter att jag hade tagit ut stiletterna i går,
så bäddade Amanda och la sig i skokartongen,
Fare and square, hon måste ju också få något ;)
I går blev det bokat en ny weekend i Krakow i oktober, fredag till söndag, och idag så bokar mamma en biljett ditt samma helg, så vi ses där, skoj! Efter en hel eftermiddag i sängen igår med magont, är det bättre i dag, så jag fortsätter att leta resor ;) Kikar också lite på hotell... Nu kommer rabatterna på "The Grand at Trafalgar Square" i London, måste ha lite is i magen bara ;) Fast det är ju bara 2 dygn kvar. Hittade dessutom biljetter till Cancun, Mexico, för ca 5700 kr i höst, om man ska ha en ok flygtid. Det är överkomligt... Men det är som en fishmarket... Får se vad jag landar på ;) Träning efter jobbet, intervaller i 40 minuter , och lite styrka. Imorgon blir det säkert ett heavy pass med Cathrine, de brukar vara det ;) Nu duschen och packa, London på fredag efter jobbet ju... Ska bli mysigt!

tisdag 30 juli 2013

Glitter

Naprapaten imorse, Johan är så duktig. Även akupunktur i dag, känns bättre än ever... Ska tillbaka om 2 veckor :) Men hämmad dag pga magont.. Satt som tur var på multidosekontoret hela dagen, så det gick. På lunchen åkte jag till Storbyen, där en buss kom körandes i nåt som kändes som 100km/t, nästan så att han krockade in i min högra sida/front. Men jag hade tur! Ibland påminns man om att livet verkligen hänger på en skör tråd. Ta vara på det du har! På köpcentret blev det ett par nya stiletter. Ja, jag älskar skor! Glittrade så fint så jag kunde inte låta bli att ta med dem hem ;) Pga magsmärtor blev det ingen träning idag, ligger nu i sängen och tycker synd om mig själv. Tidig kväll, behöver sova ut, för på fredag ska jag till London! Jag älskar nämligen att resa mycket mer än jag älskar skor! ;)

måndag 29 juli 2013

Krakow

Njuter! <3
Har haft en supermysig helg i Krakow! Intensiv. Jobbet och träning på fredag, sen bussen till Rygge. Och vidare till Krakow, framme till en sen middag på torget. Nice! Varmt och skönt, satt i linne vid midnatt och drack vin och åt ryska piroger, my favorite! ;) På lördag morgon blev det lite shopping i "Galeria Krakowska" och sen åkte jag till Nowy Targ till mormor. Åt världens bästa glass vid alla tillfällen som bjöds och skapades ;) Totalt 267 gram x4 och 133 gram x1. GALET, I know! På kva¨llen grillade vi hos bästa kusin, Jacek och söndag var det värmebölja, 38 grader. Frukost ute, sol och bad med barnen, besöka mormor, handla diverse god mat, och reparera min stackars skärm som åter igen spruckit efter ett fall i golvet hos mormor. Tillbaka till Krakow, middagen blev grekisk sallad på torget. Mer shopping och flyg hem. Trött på morgon, men det gick helt fint på jobbet, tränade så dryga 30min intervall och fick ordna med det mesta hemma. Skype med broder på kvällen och nu ska jag sova. Naprapati imorgon bitti!

torsdag 25 juli 2013

Shoppa loss

Like! :)
Startade med att jobba på filial apoteket, dvs mitt andra apotek, Svanen. Till lunch åkte jag till huvudapoteket i centrum. Efter en dag med majoritetsvis multidose blev det träning. Men eftersom jag fortfarande hade massa träningsvärk blev det konditionsträning, intervaller på drygt en halv timme. Så var jag nöjd. Skulle ju ut i det fina vädret och sola och bada. Hade dessutom tänkt grilla ute i Fredrikstadmarka. Men när jag var påväg ut kom helt plötsligt regnet, spöregn och oväder med blixtar och dunder. Så jag vände tillbaka till "Storbyen" shoppingcenter i Sarpsborg där SATS ligger, och tog en impulsiv shoppingrunda. Blev en galen sådan. Knappt så jag orkade bära allt! Inköp till hus och hem och lite förberedelser inför partaj i Uppsala, snart blir det ju 30-års fest! Jippi! Ska bli så roligt! Väl hemma blev det lax och spenat istället, solen tittade fram igjen och ovädret var som bortblåst, inte ett moln på himlen längre. Nu ska det packas, Krakow imorgon direkt efter jobbet! Nice! Älskar att resa, om det nu är någon som har missat det så, yes, så är det ;)

Über shopping idag av diverse pynt ;)

onsdag 24 juli 2013

Sjuk träningsvärk

Inte så konstigt att man sovit dåligt när Amanda
bara ville mysa hela natten... Hon är underbar!
Alltså, Cathrine, hon kan pusha! Jag har såååå sjukt ont i rumpa, lår och rygg! Inte minst i nacken också pga gårdagens behandling hos Johan, på Narprapatlandslaget. Och dessutom har jag sovit dåligt i natt. Har nästan inte kunnat tänka på annat än "smärtorna" i dag... Hur jag än vred eller vände mig, stod eller satt så fanns de där. Men det är ju lite härligt samtidigt! ;) Efter jobbet försökte jag mig på Core, det gick sådär, så det blev bara 30 min, min kropp behöver VILA! Jag är stolt iallafall, inte bara på grund av gårdagen men också för att det blev 5 träningspass i Egypten på 1 vecka :) I dag blir det kyckling broccoli och spenat till middag! Lyx, not! haha... Men på fredag åker jag till Krakow, blir en weekend där, och om det finns mycket god mat nån plats, så är det just där! Då ska jag bland annat unna mig världens bästa hemlagade glass som säljs i Nowy Targ, magisk!

tisdag 23 juli 2013

Egypten

Några bilder från Egypten, ett fantastiskt resemål om man håller sig på all inclusive hotellen och är ute på röda havet... Det var bara det jag gjorde, sola, bada, snorkla... Och så lite vattenruschkanor som fanns på hotellet Alf Leila Wa Leila/Jungle Park :)










Sista kvällen var det skumparty ;)




29 grader idag

Startade dagen med att gå upp till Johan på Naprapatlandslaget, fick en grymt bra behandling! Och akupunktur i nacken på höger sida, kanske jag blir bättre till slut, har ju gått med det länge, nästan van vid det vid det här laget... Men skönt om det släpper! Duktig och trevlig kille detdär! :) Efter jobbet blev jag övertalad av Cathrine att dra och träna, hon är ju en fantastisk motivator. 3 km på löpbandet och styrka rumpa/lår. Helt slut! Sen njöt jag solen ute på terassen helt till kl. 21, härligt!

måndag 22 juli 2013

Det brinner

Tragiskt, men som tur är verkade ingen vara skadad...
Trött hemma efter en fantastisk resa i Egypten, åter igen! Kom hem på natten, trött eftermiddag när man har jobbat till stängning efter en ytterst kort natts sömn. Väl hemma njöt jag solen på balkongen, och plötligt kom röken. Ett hus brann ner bara runt hörnet... Hemskt att se hur huset slukades av lågorna. Jag har en soft dag, räkbaguett till middag... Googlar lite på tapas som skal inhandlas till min födelsedagsfest! Snart är det storkalas! ;) Egypten berättar jag mer om senare, för nu är jag ju bara trött, behöver vila och återhämta mig efter semestern tydligen, haha! Underbart!

lördag 13 juli 2013

Egypten nästa

Fjällnora!  

Har haft en helt fantastisk weekend i Uppsala, home sweet home, var mitt hjärta finns <3 Min kära familj <3 En dag på Gröna Lund var hur kul som helst, och eftersom vädret har varit helt fantastiskt så har några timmar tillbringats i Fjällnora.... Där mötte jag "bara" fem bekanta, haha, alltid roligt med gamla bekanta... Update! Packat igen, Egypten imorgon! Ska bli så skönt!

ps. Nu tar jag semester med gott samvete, stolt med ett snitt på träning på 4 gånger per vecka! Tickar väl ner under semestern, men det finns ett gym på hotellet, dock inget SATS ;)

torsdag 11 juli 2013

Packa

En irriterande dag på jobbet, av diverse grunder... Men varför är det alltid allt som är hopplöst samma dag, haha! Typsikt, men kanske lika bra, så att resten av dagarna är härliga :) Men även denna dagen gick bra, det är ju lugna dagar nu när våra kunder (och vi) har semester :) Kort träning efter jobbet: core, sen hem och sola och packa! Jobbigt, alltid jobbigt att packa! Men snart är det semester, skönt!!!!

tisdag 9 juli 2013

The sky is on fire

Taget från terassen! Nu kl. 22.22
Färgen ser ännu mer intensiv ut i verkligheten...
Ser ut som att himlen brinner utanför fönstert.... Jag har sovit dåligt, Amanda har ju klivit runt på mig i natt, sovit vid min sida och på mitt bröst samt berättat att hon minsann vill gå ut! Me det fick hon inte, men kl. 6 så orkade jag inte lyssna längre så då sov jag sista timmen med öppen dörr ;) Så hon kunde springa ut och in ;) Jobb, spinnig, och räksallad IGEN! Packar lite till Egypten, Voxar (socialt)samtidigt, och ska snart sova! Försöka iallafall... Hoppas på bättre lycka idag än igår... Natta!

måndag 8 juli 2013

Trött

Äntligen klara med träningen! Yippi! Lycka! <3 haha
Jag är trött, men det är ju inte så konstigt när man knappt har sovit i helgen. Så nu ska jag lägga mig strax. Haft en onyttig dag med godis och annan skräpmat. Men efter jobbet lyckades Cathrine få igång mig på träningen! Blev ett schysst benpass! Varmt och gott, 26 grader när jag körde hem från träningen. Åt spenatsoppa med ägg till middag och läste bok ute! Stackars Amanda piper här hemma, hon vill ut, men får inte lov. För i natt tog en räv en av grannkatterna precis här utanför. Scary!
Stackars lilla "pia mi" förstår ju inte att jag bara vill hennes bästa!

söndag 7 juli 2013

Drammen

Påväg in och ska träna,
i mina solglasögon, haha!
Begav mig till Drammen i går, impulsresa efter 4 timmar hemma... haha! Där grillades det kyckling, och så drack vi vin, ur en 3 liters flaska! Största jag någonsin sett, galet! :) Gick ut på krogen och sov sen gott hemma hos Manal. Stod upp ganska tidigt för att åka hem till Amanda som låg hemma och väntade på mig. Dåligt samvete att jag varit borta så mycket under helgen. Men hon var glad att se mig när jag kom hem runt kl. 12. Blev bara 5 timmar sömn i natt, så jag ska strax sova! Men resan hem var härlig, solen skeb och jag hade cabbat ner, fick färg i pannan! La mig ute i solen och läste när jag kom hem... Efter det var även ryggen lite röd, så jag åkte och tränade istället... Och efter det åkte jag och Cathrine ut till hennes hus som de bygger för fullt på... :) Hemma blev det räksallad till middag. MEn unnade mig sen några "After Eight" och popcorn till en film på tv.

Ævar med sin stora vinflaska ;)

lördag 6 juli 2013

Strömstad

Blev en nercabbad impulsresa till Strömstad i går, mysig kväll i sommarstaden. Jag och Hanna ute på Göstases. God räkmacka på kvällen! Och en flaska rosè vin! Detoxen tog slut efter 5 dagar. Men jag kör nyttigt även nästa vecka tom fredag, sen är det semester! Men nu i helgen är det SOMMAR, verkar som att solen har hittat fram så då får man bara ta vara på det! Kvällen i går var väldigt kul, inte minst fick jag uppleva hur LITET Strömstad faktsikt är... Hanna glömde kortet hemma, jag hade mitt och sa att jag glädeligen betalade. Men så kom det plötsligt fram en äldre mat som sa: "Jag hörde att du behövde pengar"... Och så sträckte han fram en 500-lapp... Alltså, händer detta, haha! Skrattanfall! Jag, det gör det i Strömstad, alla känner alla! Livemusik i "baren" och massa trevliga människor! En härlig kväll, sen sov jag gott i Cornelias säng... Sol i morse! Smoothie ute, sen körde jag hem nercabbad! Härligt! Tränade! Var på Velvet spa efter det ock fick massage! Välbehövt! Väl hemma läser jag lite bok i solen och njuter nu en räksallad! Vad ska man göra ikväll? En ny impulsresa kanske? Inbjudan kom från Drammen denna kväll... Let's se what this night brings...

torsdag 4 juli 2013

Oväntat besök!

Dagen startade jobbigt. Hade råkat fälla ner taket på cabben fel, så det hade regnat in på sidan... När jag så kom till jobbet så hade jag glömt lägga frysta frukten i skålar så den hade under natten runnit ut över hela kylskåpet. Har i dag alltså torkat/städat bilen och tvättat hela kylskåpet på jobbet... Kände mig då lagom fräsch när jag i 5 min la av mig jobbtröjan (blev ju så varm... ). Men typiskt nog framropt i 5 sek för att ta en kontroll på ett upprättad recept, och in kommer mitt oväntade besök när jag hair linne på mig  recepturen... Av ingen mindre än Apokjedens direktör. The man himself! Hjärtklappning, bak och drog på arbetströjan, och som att det inte var nog så var ju den tragiskt gammal och ful... Den andra låg i tvättmaskin! Kan man ha mer otur! Hur som helst, hade önskat att det var mer städat på jobbet, men annars gick det väl bra ;) Hahha! Jag brukar ha bättre tur än så! Bortsett från en trög start så har jag haft en soft dag... Ryggen har dessutom blivit bättre, har haft endel "knuter" i den i det sista, ont! Slutade kl. 16 och åkte direkt hem... Fridag från träningen behovs väl ibland också... Somnade bredvid Amanda på sängen på gästrummet i en timme. Sen blev det ugnsbakad kyckling och broccoli till middag. Har hunnit städa och tvätta... Nu står ljusen på bordet tända, har lagat en kopp ingefära te och en blåbärs smoothie som jag ska njuta när jag ser "Switched at birth" strax. Detox dag 4 är också i mål! Detta har gått bättre än förväntat!  

ps. Har fastnat för denna fantastiska låt! Passenger, "Let her go"
http://www.youtube.com/watch?v=RBumgq5yVrA

Kom över detta fantastiska citat och ville dela med mig av det <3

onsdag 3 juli 2013

Detox dag 3

Min tredje detox dag,
sitter på mitt fantastiska lila/rosa kontor <3
Även dag 3 är nu avklarad, härligt! Jobb, core-träning, middag (ungsbakad kyckling med sparris och aspargesbönor) och så njöt jag en blåbärs smoothie :) Resten av kvällen har jag slösat bort på datorn; chatten, facebook och annat skit. Tv'n står på på nyheterna, CNN medan jag skypar med mamma! ps. Har handlat ett nytt mobilskal: bling bling, glitter och nitar i samma skal.... Passar mig helt perfekt!

tisdag 2 juli 2013

Detox dag 2

Håller motivationen uppe trots sommaren,
är generellt tomt på gymmet,
men det passar mig helt utmärkt! ;)
Kvällen blev inte så tidig som planerat, men väl i säng kunde jag inte sova för allt i världen i går, la mig tillslut på gästrummet med Amanda på bröstet och somnade. Vaknade några gånger under natten och på sidan av mig mot väggen låg en lång utsträckt svart katt! Myspys! Vaknade tidigt, drack massa vatten och så intogs en smoothie till frukost. Jobbet, träning (mage och rygg) och middag: sallad med ugnsbakad lax. Är helt frälst i "Passenger", helt fantastisk röst... "Let her go" är självklart favoritlåten, men "Holes" och "The wrong direction" är fantastiska! Amanda ligger i fotöljen och "tvättar" sig... Kanske ska ta och läsa lite till i min krim bok. Har sällan tv'n på men nu är CNN på i bakgrunden eftersom jag försöker få med mig vad som händer i Egypten, ska ju dit om under 2 veckor! Men det ska nog gå bra, och det ska bli såååå SKÖNT med en avslappandes solsemester, det är ju verkligen en kass sommar so far här hemma :) Men träningsmotivationen är därför desto bättre ;)

måndag 1 juli 2013

Detox

Dag 1
Lax, sparris, morötter och blomkål: ungsnbakat.
Inga kryddor!
I dag startade detox veckan, spännande! Har gått helt fint so far, maten är väl lite smaklös, men läste någonstans att man skulle ta det lugnt när man åt och koncentrera sig på smakerna, det funkade faktiskt, intressant! ;) Efter jobbet tränade jag överkropp medan jag fortfarande har lite energi, för en detox blir man trött av för att så återfå energin. Bli både piggare och fräschare! Att det antagligvis dessutom förrsvinner några kilon ser jag bara som en bonus ;) Har i dag njutit dagen i mitt eget sällskap, tar tidig kväll och sparar på krafterna!