måndag 30 september 2013

Hårboll

Nu ska jag och min svarta hårboll sova! Natta!

Cykla

Efter jobbet var jag supertrött. Åkte hem, sov 15 min och var sen i fin form igen :) Blev en cykeltur i Fredrikstadmarka... I otroligt tung terräng, med massa stenar och rötter, men vackert i detta höstväder :)



söndag 29 september 2013

Bästis

På rådhuscafét med bästis Bella! Blev en mäktig kantarellsoppa för oss båda. Sprang så på Mattias påväg hem, en gammal vän från skolan. Mysig förmiddag!

Christina och Eva

Claes, Christinas bror, och Rune
En bröllopsfest på Medborgarplatsen, en lokal med fantastisk utsikt över Stockholm, vackra vackra Stockholm. Christina och Eva firade sitt giftemål och vi firade med dem. Många fina tal till brudparet.

Min kära studiekamrat från Apotekarprogrammet
Charlotta :)

Staffan håller tal för Christina och Eva

Brudparet <3

Jag och Claes

Bror och syster

Barndomsvänner som har blivit vuxna :)

fredag 27 september 2013

Hemma

Efter en dag med massa budget... Så körde jag hem till Kära Uppsala :) Alltid lika underbart att komma hem till bästa mamma, pappa och bror som också kom på besök! <3

torsdag 26 september 2013

Mjukiskläder

Hemma och softar... Härlig lång kväll! Idag har jag hunnit med allt. Myspys, nya tightsen är på :) Både bekväma och lite glansigt fina, köpta i Gdansk. Packar till bröllop i helgen, och slipar lite på ett bröllopstal ;) Samt ser lite på resor och sorterar bilder...

Avbokad resa

Min dröm
Återigen är resan avbokad till Mexico. Jag blir tokig! Men har nu börjat se på andra resemål för Mexico vill ju tydligen inte ha mig på besök... Seychellerna ska mamma och pappa till, kanske det vore en idè att joina dem, eventuellt kan man resa till Maldiverna. Emiraterna har ju rabatter på sina flygbiljetter nu, så det är ju kanske "ekonomiskt", om man nu kan använda det ordet när man ska resa på en annars utomordentligt dyr semester ;) Har sett lite på Kempinski hotell på Mahe, Seychellerna. Men drömmen är Rangli Island, Maldiverna.





Spinning

Nu är jag igång igen. Denna vecka har gått bra. Hade 1,5 vecka innan där jag var så sjukt omotiverad. Efter ledarsamlingen och Barcelona. Men nu är allt bra igen :) Och det går fort när bollen väl börjar rulla :)

Morgon

Trött som vanligt, men det är helt ok. Imorgon åker jag och Rune på bröllop till Stockholm. Min kära barndomsvän Christina ska gifta sig med Eva. Undra vad jag ska ha på mig? Måste komma på dét idag, packa. Sitter med min smoothie i köket och funderar över allt som ska göras, alldeles för mycket som vanligt. Ska ju både "designa" den ny lägenheten och sälja denna, och såklart är jag nu mitt inne i budgeteringen av mina 2 apotek. Stressigt! Men jag gillar det ;)

onsdag 25 september 2013

Mexico

Ett av de sju underverken finns i Cancun, Mexico.
En kall dag, lite träning efter jobbet, så tillbaka till jobbet för att budgetera och så upp några våningar till Johan, min supertrevliga naprapat. Fick en ordentlig behandling. Väl hemma blev det en lätt middag av diverse som fanns i kylskåpet. Lite spenatsoppa med ägg och en liten omelett med färsk spenat :) Efter middagen såg vi lite på kök här hemma... Det är så svårt att bestämma sig för vad man vill ha! Så istället bokade jag en resa, något jag är både snabb och bestämd på när det jag får lust på sol och värme. Behöver inte tänka så mycket på de köpen. Rutinerad ;) För typ fjärde gången bokade jag flyg till Mexico i november... Vi får väl se om jag får tillbaka pengarna på kontot imorgon igen... Så har det ju gått de sista gångerna jag har försökt boka denna resa :)

Vinter

Kylan kom skrämmande fort igår. Hardtopen på bilen är på, nu är det bara att stålsätta sig för att klara ännu en kall mörk vinter. Behöver boka en solsemester.

tisdag 24 september 2013

Nike

Köpte mig en ny lila Nike jacka på Sats i dag :) Fin fin!

4 km

Mina nya fina skor är nu invigda på 4 km snabb löpning! 11-12 km/t. Trött! Missade spinningen pga övertid på jobbet. Så detta får duga som dagens träning. Bättre med en kort intensiv träning än ingen alls 

måndag 23 september 2013

Ska du till Seoul?

Seoul är världens näst största stad... enligt vissa källor, men det är alltid omdiskuterat eftersom det beror på hur mycket av förorterna man plockar med sig i beräkningarna ;) Hur som helst en väldigt stor stad på ca 25 miljoner invånare. Jag var ju där några dagar med pappa men har väl inte skrivit så mycket om det... Så på brist av annat intressant att skriva så nämner jag det idag i min blogg :)

Generellt finns det inte så extremt mycket att se i staden, men den är enorm och shoppingen bra. Gagnam Style blev den mest kända plats att besöka eftersom hitlåten "Gangsnam Style" blev så populär ;) Stora långa och moderna shoppinggator. Dessutom finns det många palats bland annat Gyeongbokgung Palace och ev Changdeokgung Palace. Jag har bara varit på det förstnämnda, otroligt stort, enkelt men vackert. Där låg också ett intressant museeum. Den teknologiska biten intresserade mig :) Utöver det är det värt att besöka den lilla men mysig traditionella gatan som heter Insa-dong vid Anguk. Där fanns det riktigt bra mat. Jag älskade pirogerna, speciellt de med chillisås till, nam! (Det vill jag ha till middag). Dessutom fanns det en slags nationalrätt som är stekt kött som serveras på varm platta, fantastiskt gott! Utöver denna plats så kan man gå ner från denna plats till Myeongdong, där var det coolt att springa runt på natten, otroligt mycket lampor och ljus på gatorna :)



Otroligt goda piroger! NAM!! Nam nam!
 












 
 












Skärmen sprack

Tuffa dagar på jobbet. Få farmaseuter, så det blir multi tasking på hög nivå... Och helt plötsligt föll mobilen i stengolvet... Grymt irriterande!! Så tröttsamt! Och kostsamt! Mari-Ann är iallafall glad, och ett smil gör ju såklart dagen lite bättre, Takk :)

söndag 22 september 2013

Filmkväll

Filmkväll ikväll igen! Into the blue, en bra dykfilm. Nu väldigt obs på dykteknik när man studerat det nyligen. Certifikatet får vänta lite, men det kommer :) Kyckling fajita till middag med lite rosévin och massa popcorn till filmen. Nu tar vi natt i hemmet!

Fotboll

Min första fotbollsmatch i Sarpsborg! Måste ju heja lite på Ole, Cathrines kille ;) Haha, förstår mig inte helt på spelet, men nån gång måste ju vara den första... Ska jobba lite med att få upp intresset ;)

Trio

Äntligen är jag tillbaka på träningen med trion på SATS! Tack för ett bra träningspass tjejer! Det brinner i mina ben! :)

lördag 21 september 2013

Strömstad

Efter några rundor på olika kök på Nolte Küchen så blev det en tidig lunch/middag på Park, nu ost och vin och tid för film här hemma efter en ytterst kort intervall träning på SATS. Gymmet stängde ju redan kl 18 i dag :( Men, men, bättre med lite träning än ingen :)

Fickparkera

Det kallas att kunna fickparkera ;) Till och med med denna stora varubil...

Färger

Efter några timmar på Nolte i Strömstad så är alla köksplaner ändrade. För första gång! ;) Detta är ju krävande och svårt... Mörk ek, vit och lila glans skåp... Hmmm... Ja, kanske!

Kosekveld och lägenhetsförsäljning

Kök
En extremt mysig kväll, rött i glaset, film i sängen! Choklad och sen popcorn, det kallas att synda ;) Allt gott på en och samma dag/kväll! Snart ska vår lägenhet säljas, ska städas och fotograferas. Ska jag göra ett försök på att sälja själv eller betala alldeles för mycket pengar till en mäklare. Kan ju vara både billigare för säljare och köpare om man gör det på egen hand. Med vänliga hälsningar Hobbyfotografen Anna Lucia ;)




Vardagsrum

Hall


 
Terass...