torsdag 27 februari 2014

TV rum

Rune är så duktig! Nu är tv bänken monterad och nya smart tv'n med 3D står redo... Detta blir fint :)))


Thai

Eftersom nacken tar knäcken på mig så orkar jag inte stå framför spisen och laga mat. Blev en Thailand upplevelse istället med Benedicte :) 


onsdag 26 februari 2014

Pizza

Jag är inte någon pizza fantast, men ibland får Rune välja ;) Orkar inte laga mat med en trasig nacke... Måste till sjukgymnast snarast! Help please! 


Kor

Jag har en hel ko på golvet... Men ser ett fel... Inte konstigt att jag kliver ner Amanda ibland.. Helt kamouflerad ! :)


Huvudvärk

Efter en tupplur efter jobbet gjorde jag mig klart till symöte. Nacken hämmade mig men tid hos sjukgymnasten är bokad. En trevlig kväll för mig medan Rune stod på och jobbade hemma, satt upp 2 skåp... Behöver bara köpa till lite lampor till mittenhyllan! Vaknade mitt i natten med slående huvudvärk... Min nacke, mitt huvud... Gör ONT! Det är först när man har ont man sitter och uppskattar varje dag som man är lyckligt lottad att få leva utan smärtor! 



tisdag 25 februari 2014

Saknad

Nu kör kära mamma och pappa hem! Saknad redan! <3 


måndag 24 februari 2014

Expert

Justja, blev köpt en smart tv idag med 3D, och en tv bänk... Blir ett bra extra vardagsrum/tv rum <3 

Kommer bilder... ;)


Middag

Nu skriver jag bara om mat... Men det är höjdpunkten när man flyttstädar hela dagarna... ;) 

Mamma levererar som vanligt! <3 


Ostkaka

Min favoritkaka serverades på jobbet idag... Mari-Ann hade bakat, nam! <3


söndag 23 februari 2014

Lasagne

Eftersom detta är min favorit rätt så äter vi lasagne idag igen efter en dag med flyttning igen! Och en tur till kyrkan... 


lördag 22 februari 2014

Middag

Efter en lång flyttdag, man tror att det snart är klart, men det blir ju aldrig tomt.. För ett jobb! Men nu börjar det bli bra! Vi är ett bra team. Rune och pappa bär medan jag plockar på plats med hjälp av mamma. Men först och främst är hon en fantastisk kock! Tack för god mat! Och tack för god hjälp! <3


torsdag 20 februari 2014

Mor och far

Efter en lång dag med jobb och packning av gamla lägenheten så kom äntligen mamma och pappa på besök! Lycka! Snön kom med dålig timing idag när de skulle köra från Stockholm. Tog ca 7 timmar istället för 5, men nu är det här! <3

Blev blodpudding som "förrätt" ;) Sen köttfärssås och makaroner när mamma och pappa kom! Och glas skåpet är nu uppe och fullt med fina Rosendals glas :) 




onsdag 19 februari 2014

Handla

Från kl 7.30 hade jag hantverkare hemma... Ordnade det mesta! Men det tog sin tid. Men nu är också alarmen installerad... Efter stängning på jobbet blev det shoppat en tavla och en lampa! :) Nu börjar vardagsrum/kök falla på plats och bli mysigt <3


Mat och möte

Efter lång tid utan møten var agendaen på kvällens möte lång! Passade på att äta både god mat och efterrätt! På en tisdag! Rune fick flyttastäda själv idag... Imorgon hjälper jag till igen. Idag kallade jobbet. 








måndag 17 februari 2014

Flytta

Jag har alldeles för mycket kontorsarbete som borde ordnas till jobbet... Men eftersom det är så massa med flytten nu så blir jag aldrig klar... Trött och sliten! Vad ska prioriteras? 

Älskar iallafall min nya lägenhet <3


söndag 16 februari 2014

Solnedgång

Stortrivs i ny lägenhet, sitter och äter och ser ut på solnedgången över stan... 


Träning

Efter en flytt dag igår och en god natts sömn i ny lägenhet blev det kondition och lite styrke träning... Och så besök av söta Cathrine efter det ;) 


lördag 15 februari 2014

Tomatsoppa

Noah älskar min tomatsoppa! :) Vill hellre ha den än Mc Donalds eller pizza. Så under dagens flytt blev jag kock ;) Alla skulle ha soppa... Fick improvisera eftersom allt inte fanns tillgängligt... Bland annat saknade jag en stor kastrull. Så det blev fyra små ;) Glömde vilken jag kryddat så en soppa blev stark medan en annan något svag... ;) Men men. Både Liveig och Kaj verkade nöjda. Såklart också Noah ;) 


Första natten

Vi har flyttat hela dagen. Och städat. Undrar hur dåliga städare en städfirma får ha. Detta var under all kritik. Men nu är det rent och lägenheten har vuxit fram.. Det börjar ta form... Och jag är såååå nöjd. Det blir riktigt fint, och mysigt. Fancy!! Första natten i ny lägenhet. Härlig känsla! Till och med Amanda börjar komma till rätta! Lycka! <3


Fysioterapi

Ont i nacken, fortfarande! Är så hämmad! Därför en tid hos sjukgymnasten på lördag morgon. 

fredag 14 februari 2014

Sista natten

Efter en lång dag med flyttande så är jag nu väldigt trött... Ska sova sista natten på Rosebuen 39. Det har gått 3 år och 2 veckor här.. Tiden går fort. Blev tacos till middag i ny lägenhet. Älskar min nya moderna och coola funkis lägenhet <3


Ny lägenhet

Nycklarna är våra, lägenheten är äntligen vår! För en känsla <3


Flyttdag

Idag är det äntligen dax att flytta... <3 Har sovit i 12 timmar efter övertid på jobbet... Hade önskat att jag fick mer tid med Noah när han äntligen är här... Men är det sjukdom så är det. Blev tomatsoppa till kvällsmat. Det älskar jag och Noah. Men efter det så slocknade jag... :( Men, men... What to do? Nu redo att överta ny lägenhet <3


torsdag 13 februari 2014

onsdag 12 februari 2014

Min nacke

Efter en finfin dag igår dör min nacke idag... Den är verkligen trasig, helt trasig igen! Aj!!! 



måndag 10 februari 2014

Middag


Bara onyttigheter hela dagen! Men när det är en fantastisk måndag så är det ;) 
Nu på besök till Anne Cecilie... :)

Godis

En härlig start på veckan. Då blir det godis på jobbet ;)




söndag 9 februari 2014

lördag 8 februari 2014

Hungrig

Nu när jag ska sova är jag hungrig.. Får se om jag somnar, orkar ju inte direkt stå upp och äta mitt i natten.. ;) Passionsfrukt smakade bra, och lyx med jordgubbar. Nam! <3


Mat

Efter jobbet blev det en tur till Strömstad, tidig middag på Park :) Sen handla och hem.. 




fredag 7 februari 2014

Krakow

Ett minne... Kylan I Krakow var inträngande... Genomträngande! Helt in i benmärgen! 

Var och provade en outfit på en finfin affär där en jacka kostade som en bil. Mössan hade jag råd till.. Resten fick vänta även fast jag gillade det ;) 

När mamma tittade på en kappapch prislappen var 400.000 kr då behöver man inte ens prova! ;) haha... 







Thai

Ännu en fredag med hämtmat från Thai Market. Nam! Extra jobb imorgon också! Andra lördagen på rad jag steppar in.. Nu slappa med Rune innan det är natt.. 



PS. Jag har blivit grym på Snapchat ;) 


torsdag 6 februari 2014

Regn

Var så vackert när det är snö på marken. Hopplöst när regnet kom och fick mig att halka runt. Befaring på lägenheten. Veterinären med Amanda. Film: Snabba Cash 3 på kvällen.


onsdag 5 februari 2014

Möte

Avslutade dagen med ett lyckat möte. Middagen var ett stressmoment... Blev 4 besök på affären idag.. Tror jag måste börja skriva listor... Kvällen kos med Rune. Såg klart "Snabba Cash 2". Bra filmer detdär :) 

Nacken

Efter 3 dagar med hemsk nackspärr... En tur till akuten på söndagen och några sprutor är jag äntligen på bättringsvägen :)