fredag 30 januari 2015

Seriekväll

Få kvällar orkar vi ens sätta på tv'n... Men eftersom Amadeus somnade redan strax efter kl 20 idag så blev det några timmar på soffan framför tv'n efter nacho tallriken ;) Mysigt! Tända ljus och rosor på bordet <3 


torsdag 29 januari 2015

Dop planer

Ut på lunch med Nina, Katti gick vi till idag. Blev Bruscetta till lunch ;) Så massa  planer i för dopet. Mycket som ska ordnas... Stressigt! Blir nog en hel del gäster :) 

Alla vill ju komma på dopet till denna charmiga kille <3

onsdag 28 januari 2015

Stora avokado dagen

Amadeus skulle smaka avokado... När vi hade sandwitch till middag. Med kyckling, bacon, svamp, mozzarella och tomat. Samt pesto och guacamole :) 



Jag var nog skeptisk till att skatten skulle gilla det. Men med allt annat glufsade han set i sig, inte ens en grimas hade han att bjuda på ;) Min fantastisk pojke. Hoppas han sover lite längre inatt utan att vanna och vilja ha mat... 3 gånger vaknade han inatt... Det tycker jag är mycket ;) Men jag är ju bortskämd ;) 


tisdag 27 januari 2015

Vi syr inte..

Idag hade jag symöte hos mig! Men vi syr INTE ;) Thai till middag, trevligt sällskap! Blev en riktigt mysig kväll efter att ha varit på café med Benedicte på Østfoldhallen idag! Trevligt dag :) 


Cathrine och Amadeus <3


Mikael och Amadeus hälsar på varandra :)





måndag 26 januari 2015

Vaccination

Idag var det dags för Amadeus andra vaccination. Lite ledsen men det gick över fortare än kvickt ;) Åkte till jobbet tillsammans och klarade att genomföra 2 möten och lite multidose ;) Skrämmande att snart börja jobba lite igen.. Älskar ju att vara hemma med min skatt! Men det kommer nog att gå bra :) 


Nu besök av Pål, Runes kompis från nord :) 

söndag 25 januari 2015

And

I bilen påväg hem från Oslo, and till middag hos Liveig och Kaj. Ett litet möte med Noah innan han flyger tillbaka till Harstad. Målade naglarna idag, tänk att jag fick tid till det ;) 


Och inte nog med det så hade jag och Rune myskväll igår... Dejt! Länge sen sist! Mysigt var det <3 



fredag 23 januari 2015

Farmor och bestefar Kaj

Besök av farmor och bestefar Kaj :) Indisk middag, och kos med Amadeus... som själv tar av sig strumporna och stoppar dem i munnen. Fötterna smakar också bra ;) ...men när han får potatis så gapar han stort och hjälper mamma putta skeden i munnen ;) Storebror fick pröva på att mata lillebror också ;)





Bror på besök

Igår var Emilia och Anna här på middag! Riktigt mysigt!! :) Och på natten kom Noah, planet var sent så han kom när jag och Amadeus sov. Men idag blev Amadeus glad när vi la oss i sängen till bror på morgonen ;) 

Vår skatt är 5 månader idag <3

torsdag 22 januari 2015

Shopping

Gå promenad med Nina och Emma på stan är dyrt ;) hihi... 
Men mysigt!!! <3






Working

Ute på promenad nu... Med Amadeus! Och sällskap av Nina och Emma! :) köper lite till dopet, måste ju börja planera ;) i måndags en tur till jobbet! Måste ju hjälpa till lite där också ;) 

Nya chefen ;) 



Världens bästa pappa

Igår, 21 januari 2015, fyllde världens bästa pappa 70-år! Önskar honom massa friska år till och fina stunder med familjen! <3 

Igår på frukosten... Pappa och mamma i Egypten. På Grand Resort i Hurghada :) 


lördag 17 januari 2015

Nytt

"Forandring fryder" säger vi på norska ;) Så idag har jag gjort några små tilltag här hemma... Flyttat runt lite vaser, blommor, ljusstakar etc. 


Och inte minst köpt nya stolar till köksbordet.. Det blev riktigt fint! Nöjd!! 


Tante Sofie

Besök idag igen... Mysigt!! Men ligger ganska utslagna på soffan! Trötta i gott sällskap efter att ha ätit massa gott! Kycklingsallad och lite thai rester... Såklart godis och kakor, havreflarn ;) 
Rune på bio så då är det tjejkväll med Amadeus ;) 




Friday dinner

Trött och sliten, men det blev en mycket trevlig kväll med grannarna, Dalila och Mirnes! Middag i vår casa... Thai inspirerad kyckling med gröncurrykokos och ostbricka efter det, med ölkorv... Och godis tillslut såklart!! ;) 





Och Amadeus fick finaste presenten! Jag och Dalila har lik smak ;) Fick en marinblå GANT väst. Passar när han har växt ur den ljusblå som jag köpte som passar nu ;) hihi... 




torsdag 15 januari 2015

Finally

Känns som att vi äntligen fått något gjort. Invitationskorten till dopet är här.. Ska sändas! Ordnat lite här hemma... med pappaledighets ansökan etc. 

Fann en fin bild på Facebook som Liveig lagt upp av "tante" Mariann och Amadeus <3 


Sarp igår

Besökte Cathrine och Aline igår! Babysim efter det och efterlängtad massage! Det var så otroligt bra! Mörbultad idag.. Men skönt! 


Bebisträff

Emma och Amadeus hälsar på varandra :) Mysig dag inne då det är snöstorm ute! Målaren på besök!! Ordnar och fixar här hemma medan jag och Nina ordnar med vårt... Girl stuff ;) kos!! 




söndag 11 januari 2015

Lyxigt värre

För en dag/kväll!! Pinnekött till middag, smakade förträffligt <3 Kaj är en riktigt duktig kock! Dessert med hemmalagad hallonsås till riskremen och en mumsig onyttig kaloribomb till kaka som Liveig bakat! Bubbel i glaset! Julklappar under granen! Kan det bli bättre!? CI sitter i bilen och jäser, njuter! Tack för ikväll!! <3 





Over and out for tonight! 






Nu är det jul igen ;)

Påväg till Oslo för att fira "jul" med svärmor och "svärfar"... Mysigt! Hade en super kväll med vänner igår. Fin present fick vi också! Verkligen en av de gångerna man kan säga, precis det jag önskade mig! Perfekt! Ost-sett! 





lördag 10 januari 2015

GANT

Några julklappar blev kvar i Norge.. Denna fick Rune hjälpa Amadeus att öppna :)


Handla

Galet mycket handlade vi idag... Massa mat! Knappt så vi har plats till allt ;) Ingen bantning här inte... ;) Middagsbesök av Nina, Jesper och Emma ikväll. 

I bilen påväg till Strömstad <3



torsdag 8 januari 2015

The perfect dinner

Nina och Emma på besök idag! Kärt återseende. Massa tvätt efter så lång tid på resa! Möte på jobbet från kl 16-riktigt bra, och så middag på Festiviteten för att fira nytt anbud. Nam! Kanske den bästa oxfilén jag nån gång har ätit! 




onsdag 7 januari 2015

Home sweet home

Var en helt härlig känsla att komma HEM till MITT hem! Det var tungt att resa från Uppsala idag, men resan gick bra och äntligen ligger jag nu i min säng efter ca 5 veckor borta. 2 veckor på Gran Canaria och 3 veckor i Sverige. Underbart! <3 Amadeus på ena sidan och Rune på andra <3 


Julklapp

Maria på besök igår kväll... Mysigt! Ost och kex, girltalk och julklapp till Amadeus! Vilken tur han har, en fin speldosa :) 


tisdag 6 januari 2015

Hunter

Jag har en liten bortskämd skatt... För jag kan inte sluta shoppa! Allt är ju så sjukt gulligt när det är litet... Hihi!! 

Killen kan inte gå än, men gummistövlar har han redan :))

söndag 4 januari 2015

Rådhuset med Bella

Bästa Bella och Havanna var i Uppsala och träffade mig och Amadeus. Vi var på mässan i katolska kyrkan... Och sen på lunch på Rådhuset... Men kaffe och varm choklad beställdes på Forum gallerian. Mysigt sällskap!! Saknar redan fina tjejerna <3 


lördag 3 januari 2015

Tänk... 2015

På julafton åt Amadeus potatis, 1 januari potatis igen. 2 januari smakade han rivet äpple men grimaserade. Idag blev det potatis igen. Lite grimaser men han åt upp det :) Finaste killen, älskar honom. 

Men på nyårsafton var han inte lika lätt att ha att göra med... Då ville han vara uppe med oss andra. Klarvaken till efter kl 01 då han slocknade bums påväg hem.. Men det var mysigt hos Bella och Kristoffer. 






Ost och alkoholfritt vin

Ost och vin, alkoholfritt blev det köpt denna gång. Så jag kan dricka så mycket jag vill ;) Rune åker hem imorgon... Efter 2 veckor i Sverige! Jag och Amadeus på onsdag. Härligt att vara hemma med familjen... Kanske vi kan flytta "hem" nån gång...