tisdag 30 juni 2015

Äta själv

Amadeus får försöka äta frukosten själv, svårt att få tag på gurkbitarna som slinker ut mellan fingrarna. Men bröder och leverpastejen fungerar bättre :) 


Översocial

Mornarna är tidiga numera, kl 05.09 vaknade Amadeus idag. 

Igår kl 04.22 och så klarade vi att somna om till kl 05.37. 

Hantverkarna som skulle ordna från ettårskontrollen kom när han skulle sova igen så jag fick inte sov mer. Samma idag. Men igår kom min kära granne Dalila och höll mig sällskap. Strax efter det kom Cathrine och Aline på besök. Ner på stan en sväng. Upp igen för att laga middag. För på kvällen kom Stine och Andreas. Thaimiddag hos oss :) 

Pyntade med 30 rosor :)

Amadeus var social med Aline som är 2 mnd yngre ;)


söndag 28 juni 2015

Besök

Mysigt med besök av bestemor och bestefar Kaj. Efter träningen fick vi besök, och grillade! Nam! Igår hade jag och Noah filmkväll medan Amadeus sov och Rune var på fest! Och såklart tränade jag både idag och igår! Härligt!! :)  

Och så hade vi vattenkrig idag också, trots dåligt väder. Jag, Noah och Kaj lekte på balkongen :)

Bestefar Kaj leker med Amadeus :)





Kill-kos

En vecka med alla mina tre killar. Noah är ju här "at the moment" :) Strömstad idag efter träningen. Lynchdejt! Och så krig med vattenballonger ;) och filmkväll till slut! <3 










onsdag 24 juni 2015

Trött

Har varit så trött sista dagarna, Amadeus har sovit dåligt! Är det kanske tänderna? Vet inte. Den högra där uppe har kommit fram, men han verkar inte ha ont... Men sover oroligt! Och sommaren har gått och gömt sig!! Eller den tittade fram igår och idag, och typiskt nog jobbade jag idag. Vi var ju hedrade med besök av vår direktör :) Han fick tom hälsa på lillebror och storebror, Noah är ju på besök ;) 


Hos Sofie igår. Och träning för full guffe, med Cathrine, var och varannan dag, nu asså!!! Jag ska komma i form igen. It's all in!!! ;) 

Jag kan gå!!!

Amadeus första dagen med "gåstolen". Duktig kille! <3 Min kille <3 Mitt allt <3

20 juni 2015


söndag 21 juni 2015

Vad säger man?

Ska jag lägga mer bloggandet eller!? Jag har ju ingen tid... Eller kanske jag bara inte prioriterar det bland allt annat jag önskar att göra. Mysiga minnen från bloggen. Men använder nu mer tid på att leva ögonblicken än att skriva om dem. Har alltid gillar att reflektera över det jag gjort, njuta av minnet när jag skriver. Berätta det jag gör. Tänka tillbaka. Kanske blir några inlägg när jag tar det spontant lite då och då. Ute med tjejerna ikväll. Mysigt! Kvalitetstid med mamma förutom det. Njuter god nyttig mat! Nu ska jag komma i form!!! Bara mamma och jag och min kära Amadeus hemma. Rune är ju på cykelsemester i Trysil. Missade en stor dag, Amadeus kan gå med stöd... Wow! Liten börjar bli stor! 




Och bröllopet, Justja! Isabella och Kristoffer gifte sig i Västervik förra lördagen! Det var ett väldigt fint bröllop, med en överdos av kärlek <3 



torsdag 11 juni 2015

Sommardag

Efter en härlig vecka i solen kom vi hem till sol i Uppsala. Jag och mina killar på uteservering <3 

Överraskningsbesök hos Maria och Andreas, och deras små. Sen tacos med mamma och pappa! Och lite champagne! :) Härligt! Trots lite strul med magen.. :/ Men man får göra sitt bästa. Ska försöka sova mig frisk nu... Natta! 


lördag 6 juni 2015

Var tog solen vägen?

Oj, jag har glömt bloggen!!! Har alldeles för mycket att pyssla med, med Amadeus och allt runt omkring! Och jobb sista månaden! Ledarsamling förra lördagen. Superkul! Massa härlig underhållning av såväl Kurt Nilsen som Thomas&Harald. Sov hos svärmor, som gick promenad med Amadeus ;) Och hem till Uppsala på söndag. Mormor blir lite tokig när hon ser Amadeus. Mysigt! Amadores på onsdag. Men igår försvann solen? Vill ha den tillbaka bums!!! Please! Annars är livet bara härligt och jag njuter semestern med min kära lilla familj! Amadeus har det underbart, och jag och Rune njuter med honom! Han ställer sig upp hela dagarna i ända. Underbart, har ju blivit en så stor pojke <3 Kärlek <3 







Jag kör!!!!