fredag 28 augusti 2015

32 års dagen min :)

Spenderade min födelsedag 08.08 såhär, första födelsedagen som mamma <3 










Birken

Nu tränas det för fullt. Till och med i regn. Var många fina soliga dagar när vi kom från Menorca. Men oberoende av väder så cyklar Rune! Han ska ju cykla Birken imorgon. I onsdags kom han hem såhär skitig! 


Första födelsedagen

Världens bästa kille, mitt livs största kärlek, blev 1-år i söndags. Hans första födelsedag <3 Den firades stort! Kom in sjungandes med frukost, ljus, presenter och ballonger på rummet. Amadeus var så fascinerad :) Såg på ljuset och pekade, ballongen var det bästa. Amadeus ÄLSKAR ballonger. Och så kom presenterna, pappret var spännande. Presenterna i sig själva började han såsmåningom undersöka lite. Telefonen som han kan dra efter sig gillade han. Försökte prata i den ;) Duplo'n har han börjat se mer på sista dagarna... Eller mest på hunden och katten som följde med :) 

Tårta på kvällen! Amadeus smakade "ostekake" för första gången! Lagad av Nina på jobbet. Den bäst jag vet. Han gillade det. Första söta han ätit, och så drack han saft :) Liten börjar bli stor ;) 





Vid borgen i Halden.






Familjen på besök från Polen

Inte varje dag vi får besök från Polen. Första gången i helgen så var Darke, Lucy, Patryk och Milena här <3 Jättemysig torsdag till söndag!! Med diverse utflykter till Fredrikstadmarka, centrum, Hvaler och Halden samt många härliga middagar, sena kvällar och tidiga morgonar så var man trött men nöjd med helgen. Nu startar nästa, få ska Amadeus ha sitt första födelsedagskalas. Han blev såklart firad massa i söndags på sin dag <3


I Fredrikstadmarka.


På Hvaler. 


Shopping

Tog ett kort på det jag köpte till Amadeus igår på stan. Funderade lite på vad jag skulle ha kortet till... Har ju nästan slutat blogga! Men nej, inte helt. Slänger upp kortet... Fick lite lust att skriva igen ;) 

Ps. Härligt med lite sol igen efter många regniga dagar...


Köpte en kjol och ett par underbart bekväma byxor till mig, så nöjd! Och så blev det lite internet shopping igår också ;) Like it!! 

torsdag 20 augusti 2015

Menorca

En fantastisk ö, idylliskt, Medelhavets Karibien. En skön semester med familjen. Amadeus älskar att bada. I underbart vatten, vackra omgivningar <3 



Många vackra platser, detta är San Bou.

Saknar det!!