tisdag 31 mars 2015

Marina Bayview

Charterresa till pensjonärsparadiset Gran Canaria igen. Jag, Amadeus och gudmor Kristin åker till Puerto Rico i april. Blir härligt med lite sol och värme... Så Amadeus får bada lite... <3 


Nyttigt

En tuff dag på jobbet! Och eftersom jag lämnar lite av mitt privatliv till mig och mina nära, så bloggar jag idag om mitt nya nyttiga jag som äter frukt när jag är sötsugen... ;) 


Handlat lite påsk pynt idag... Noah är på besök, Amadeus hasar sig fram över golvet! <3


lördag 28 mars 2015

Alla dagar är inte lika bra...

Jobbet! Träning! Grym träning med Cathrine, min alldeles egna PT ;) hihi... Hem till min kära lilla familj! <3 Vad skulle livet vara utan dem, tomt! Jag är så tacksam för alla mina nära och kära! Det bästa stödet när dagar inte blir som man tänkt sig! Favoritserie... Trött! Sov gott alla där ute! 

Se på denna glada cowboy! <3 Stor kille nu, som dessutom hasar sig över golvet! <3 

fredag 27 mars 2015

Pizza

Kl är 20.20 och jag ska sova, lägger mig med Amadeus, så trött efter många arbetstimmar på 2 veckor. Och jobb imorgon. Trots få lediga timmar som jag har med familjen, speciellt min lilla skatt, så myser vi maximalt :) Och när jag kom hem från jobbet var ljusen tända och hemmalagad pizza serverades :) Jag är så lyckligt lottad, har ju en så underbar familj <3 


torsdag 26 mars 2015

Winter

Efter våren kommer vintern... Eller, nej så brukar det inte vara... Men idag kom vintern till Fredrikstad, i slitet av mars. Fick skotta mig fram till bilen. Har ju Runes bil nu... Han har Min, den följer med Amadeus ;) Svårt att ta sig till jobbet, men det gick ;) 


Dalila kom över och hängde med vår bebis medan vi lagade mat... 



onsdag 25 mars 2015

Nya rutiner

Med bebis i huset kan man inte bara göra allt som förut. Ny chef hemma <3 ...och jag vill ju ta vara på alla minuter jag får med min skatt! Tiden går för fort som det är, och jobbet kan man ju inte förändra så mycket på... Så, stress hem efter jobbet! Koser oss maximalt till att vi startar kvällsrurinen med mat kl 19, bada ibland innan vi lägger oss runt kl 20. Trött som jag är då har jag ju som tur är en privat PT, Cathrine, PUSHAR på!!! Så jag har inget val ;) Drar till Sarpsborg igen, och tränar!!! Sjukt bra pass :) Nu lite kvällsmat, sen sova. 


Ps. Rune har blivit så duktig på matlagningen i pappaledigheten så kanske han ska få den uppgiften ;) Sjukt god kyckling wok igår med massa goda färska grönsaker, nam! :) 



måndag 23 mars 2015

The gym

Justja, socialt med Cathrine på gymmet på söndagen! Härligt med träning! Nu är jag igång, because I say so ;) Måste komma i form till sommaren :P


Cool vägg va? ;) hehe ... 


7 månader

Tiden går SÅ fort! Amadeus är 7 månader idag, var tar tiden vägen! Helgen var mysig! Måndagen försvann trots stängning, få timmar med min skatt <3 Men som tur är kommer Amadeus på besök varje dag på jobbet en liten stund iallafall <3 Stackarn är lite täppt i näsan... :( Sover nu, jag ska lägga mig, trött!! 


söndag 22 mars 2015

Friends

Besök från Götet! Malin och Johan, och deras Alvin såklart! Härlig dag i solen, första uteserveringen detta år. Hamburgare på brygga. Gäng hemma... Och mycket trevligt sällskap och gott att äta efter att barnen lagt sig! Thaimat, ost, vin, godis, kakor... Etc!!!! Spela Rubikum. En grym kväll! Over and out! ;) 








lördag 21 mars 2015

Girls night

Efter en natt utan sömn, förstod jag trött på morgonen varför Amadeus hade gråtit... Hand andra tand tittade fram :) Intervju på eftermiddagen. Hem till min fina familj. Nina tittade in med Emma. Mysigt! Blev serverad världens bästa pizza, lagad av Rune <3 Ett glas vitt vin! Sen blev det en spontan tjejkväll hos Dalila! Årets första rosé <3 Tack för en välbehövd rolig rosa kväll ;) 



torsdag 19 mars 2015

Tapetsera

Efter en dag på jobbet... Rune kan inte sitta stilla trots pappaledighet, så han tapetserar. Eller taggar väggen ;) hihi... Jag ramar hellre in fina bilder. Alltid nåt projekt på gång ;) I vår funkis lägenhet borde ju en graffiti vägg passa in ;) 




onsdag 18 mars 2015

Jobb

Måndag och jobb-start! Läskigt! Men hann inte tänka på det innan, hade ju nog annat att tänka på innan :) Men det var kanske tur det ;) har gått bättre än förväntat so far! Men det kändes nästan som jag gjorde nåt förbjudet när jag lämnade min älskling hemma och åkte till jobbet. Saknade honom mycket <3 Mammas glada skatt <3 


Dopet

Lördag 14:e mars 2015 döptes Amadeus i katolska kyrkan St:Lars i Uppsala kl 14. Flytten tog kol på oss, nerverna på högvarv... Massa som skulle ordnas inför torsdagen då halva polska släkten kom på besök. Hämtade dem på Arlanda :) Härlig dag/kväll, huset fullt! Fredagen på stan med dem, och Rune hämtade Kristin, Jostein, Noah och Håkon på Arlanda. Härlig kväll igen med nytt folk. Stress dock med allt som skulle ordnas, på lördag också! På dopet, alla hjälpte till. Gudmor Kristin och hennes Jostein var klippor, vet inte hur vi hade klarat oss utan dem. Dopet blev lyckat. Amadeus var stjärnan, och så snäll! Finaste och smartaste killen ever! <3 Mycket god mat, trevliga människor! Nöjd! Trött påväg hem på söndag! Men lycklig! <3 



Gudmor Kristin och gudfar Maciek <3 










måndag 16 mars 2015

Where to start...

Ost och kex framför tv'n efter första dagen på jobbet, helt till kl 17. Hemma efter många veckor i Sverige med sjukdom, flytt och dop! Helt fabulous <3 


Kaka till jobbet idag ;)



måndag 9 mars 2015

Thai Village

Efter kyrkan skulle man samtala med alla i kyrkan... Planera dopet! Sen gick jag till optikern och efter det var det dags för lunch! Jag och Amadeus mötte Artur på thai, Rune joina, och så hade vi en trevlig lunch med MASSA mat ;) Har inte ätit mer efter det idag. Väldigt trött nu, ordnat massa i vardagsrummet idag. Nu är fet slitsamt, har stått på och jobbat mycket i en vecka, men lite mer soft dag idag var välförtjänt, även om det säkert innebär mer stress senare! Måste ju bli klar, besök på torsdag redan!!! 


fredag 6 mars 2015

Slitsamt

Det är slitsamt att flytta. Speciellt när "man" har för mycket saker. Har fått ordning på massor idag, så nu ska jag sova. Samlar nya krafter till imorgon! 

Middagspaus idag... Sitter ner en gång per dag för att äta, och då försökte Amadeus äta kakpaketet ;) Han vill ju ha allt i munnen <3 

torsdag 5 mars 2015

Bästis Bella

Flyttat hela dagen, men unnade oss en middagspaus i Stockholm hos Isabella, Kristoffer och Havanna <3 Lättsam, mysig kväll! Nu påväg hem och så är det bara att köra på med flyttandes igen. 


onsdag 4 mars 2015

Morbror

Äntligen fick morbror möta Amadeus, på besök där i måndags! De lekte bra ihop <3 




Och jag fick ordnat nytt pass, ja tack, jag är fortfarande svensk ;) 


Dejt

Måndag-date night! Så mysigt! Minns inte ens när jag dejtade sist ;) Fick en ros när min dejt väntade på mig i bilen. Gick ut och åt, och så bio! 50 Shades of Grey, filmen var tyvärr inte lika bra som boken, men vi hade en mysig kväll! Tack kära Rune för dejten. Allt detta medan Amadeus sov och mormor tog vara på honom! <3 Tack mormor <3 


Var bara 8 pers på filmen ;) hihi... 




Sunday lunch

I söndags var jag och Bella på lunch efter kyrkan. Supermysigt! Sällan jag får träffa bästis <3 




Solskensgatan

Hinner ju inte skriva nåt... Flyttas för fullt här från morgon till kväll! Och inget Wifi :( Men det får undan fast att det år ganska tungt och tidskrävande. Inte mycket sömn heller för den delen... Amadeus har varit så orolig de sista nätterna :( Hoppas få sova mer och bättre inatt i vår nyinköpta väldigt sköna säng.