söndag 30 juni 2013

Weekend in Gothenburg

Ute och äter tapas med söta Malin och Johan! Koselig kväll!
Hemma i "Frekstad" som de säger här borta,  efter en supermysig helg i Göteborg hos Malin och Johan. Ute och åt tapas på en fantastiskt bra resturang i går, och efter en lång och trevlig kväll blev det "efterfest" hemma med jordgubbar och Häagen Dazs glass ;) La oss sent och stod upp lite för tidigt i min smak, fortfarande proppmätta, haha... Droppade frukosten och tog brunch på Incorno! Awsome! Känns som att jag ska spricka... Så det blir nog inte mer mat i dag, kanske lite frukt ;) Stannade för övrigt och handlade i Strömstad påvägen hem; så nu har jag laddat inför en detox vecka! Träningen ska ju ligga på is pga operationen, så då är det lika bra att passa på att detoxa! Let's do this!

lördag 29 juni 2013

Göteborg

Trött Amanda som varit ute hela dagen i går och hela natten! ;)
Glömde bort bloggen i går. Somnade efter filmen som jag såg i sängen! Datorn stod på på köket, nu äter jag frukost, och skriver lite samtidigt. Kör strax, till Göteborg! Blir en mysig weekend hos Malin och Johan :) Ont i tån fortfarande, men klarar mig så gott som utan smärtestillande tabletter nu, så det är bra. Satt på multidosen på jjobbet i går, och så klarade jag faktiskt med ett styrkepass på SATS på överkropp redan i går. Imponerande! Cathrine la till rätta för mig, hämtade vikterna och så ;) Nöjd!

torsdag 27 juni 2013

Opererat tån

Efter en dag på jobbet, möte på Nav, och operation av tån, IGEN! Så tyckte jag synd om mig själv när jag väl var hemma och bedövningen slutade fungera. Tog några smärtestillande, men vad hjälpte det... Känns som att de tog halva tån, och sjukt vad det stramar nu när de har sytt i hop den. Inte minst blöder det massa! Lyckades tillslut somna lite under en filt på sängen. Nu foten i högläge. Stackars mig, mest ledsen för att jag inte får träna på 2 veckor. Jag har ju ett så bra flyt nu, ledsen! Får bli lite styrka i överkroppen, men det är inte samma! :( Får väl ta lite nyttiga veckor istället! Men i dag har jag bara ätit det jag har haft lust på, stackars Anna :'( I dag har jag ont! Nu lite tv, och ost, kex och vin! Från måndag blir det diet! ;)

onsdag 26 juni 2013

Rutiner

 
En helt vanlig dag, rutiner, rutiner, rutiner! Det är väl efter dem vi lever! Men trots att jag gillar det jag gör en helt vanlig dag; stå upp, åka till jobbet, jobba, träna, åka hem, duscha och laga mat, äta, och sen sitta vid pc'n för att så ha 1-2 timmar "fritid", SÅ önskar jag mig ju inte ett A4-liv ;) Det har jag väl kanske inte heller... Men lite mer fritid hade varit fint ;) Vad ska man hitta på i dag då, det regnar... Varför är det så dåligt väder i norden, var är sommaren? Måste väl flytta till varmare strök! Hopplöst väder här hemma ju! Men ska kura i hop mig med en bra bok och i helgen får jag väl se vad Götet har att bjuda på! Sker ju alltid nåt, men veckodagarna är ofta lika, rutiner! But I like mine! ;) Men rutiner generellt är ju booooring ;)

tisdag 25 juni 2013

Spinning utan byxor!

Lunch på Brasseriet i dag! Life is good! ;)
Lunch ute i solen i dag, jobbade med en korrekturläsning, och njöt en god kycklingsallad. Motiverade mig till att dra på spinning trots att solen sken och att jag jobbade övertid till stängning. Men väl på SATS såg jag att mina byxor inte var med, hmmmm spinnna utan byxor är ingen höjdare. Så jag åkte hem och läste bok ute i solen. Nu blir det lite core innan sängen kallar!

måndag 24 juni 2013

Styrketräning

Längtar till min dejt med sängen i dag!
 Hatar att vara trött, men att då få sova är härligt!
En TRÖTT dag på jobbet, kändes precis som att min sjuka trötthet var tillbaka i dag! Hoppas verkligen det bara var temporärt, har precis kontaterat att man blir helt hopplöst ofungerande när man är så trött! Jag är ju normalt en energikälla! ;) Men det har regnat mycket i det sista, och solen skiner för lite. Nu vill jag ha sommar, och därmed basta! Kanske man borde flytta till varmare breddgrader, detta är ju inget för mig. Jag älskar solen! Och här verkar jag inte finna den; det är ju nästan lika sannolikt som att försöka finna regn i öknen! ;) Blev styrketräning med Cathrine på SATS trots tröttheten, så jag piggnade till lite innan jag hade en dejt i några timmar med Mållgan. Väl hemma är jag återigen trött, ska läsa lite och lalla!

söndag 23 juni 2013

Saknar mamma redan

Kära mamma och jag, saknar henne redan! <3
En mysig dag inne med mamma, det spöregnade ute! Tog en tur till SATS där jag hade en grym spinning, medelwatt på 173. Fantastiskt! Hemma blev det spagetti och köttfärssås till middag. Så körde jag mamma till Rygge, hon åkte vidare till Krakow, till mormor. Och jag åkte till Sarpsborg. Hade en trevlig kväll med Trine Lise. Återigen ÅT jag, för sällskaps skull, så jag har väl stoppat i
mig alldelles för många kalorier i dag! ;)

lördag 22 juni 2013

Soft

Mammas foto från Maldiverna, hon firade sin 70-års dag där <3
En riktigt soft dag, har gjort absolut ingenting! Eller, jo, jag har tränat. Löpt intervaller och tränat styrka. Hoppas då en lite tid imorgon också så får jag i hop 5 gånger denna vecka. Köpte handskap på XXL i dag för att inte ¨skada mina smala handleder som tar lite stryk under träningen annars. Men utöver det har jag bara softat resetn av dagen med mamma! Härligt! Precis vad jag behöver! Har dessutom börjat planera inför min 30-års dag, den närmar sig fort ;) Och när jag gör ingenting så scannar jag nätet på diverse resor. Har nu Mexico och Maldiverna i sikte. Men kan inom snar framtid också tänka mig sydliga breddgrader i Afrika ;)

fredag 21 juni 2013

Slapp fredag, härligt!

Mom and me, last year, february! <3
Första lugna fredagen på länge, skönt! Ganska mycket att göra på jobbet, och så blev det spinning; jag och Cathrine kämpade på så svetten rann... Medeltyngd på 160 watt och 70 RPM. Åkte hem stark tomatsoppa som förrätt och så blev det ugnsbakad lax med spenat. Men efter denna nyttiga middag blev det några chokladbitar, det är ju fredag trots allt ;) Hotell i Krakow är bokat i går, för helgen efter Egypten resan. Nu ska jag bara lägga mig på sängen och starta på en ny bok, hmmm... Undrar vilken, har 3 krim framför mig ;) Kvavt i dag, sjut varmt, men  vädret är dåligt! Trött! Ska sova ut imorgon!

torsdag 20 juni 2013

Mamma på besök

Dagens middag, Satay: kycklingspett med jordnötssås och ris!
En härlig dag, efter jobbet skyndade jag iväg på träning, blev 40 min intervall träning, supertungt! Så sliten, nästan illamående, så jag droppade styrkan. Åkte istället och handlade, blev kyckling satay till middag! Mammas kom idag, och det är en av hennes favorit rätter :) Lite lugn och ro framför tv'n, och så tar vi snart natt här i huset, imorgon startar helgen!

onsdag 19 juni 2013

Regn

Fantastiskt vackra rosor som stod på bordet i går... <3
Jag är inte en regn fantast. Det drar ju ner hela humöret. Men dagen har sprungit bort i dag också, trots regnet. Trött fast att jag har sovit länge, kanske för länge. Blev träning trots trötthet. Hemma blev det nyttig middag, spenatsoppa med ägg! Men nu blir det lite kos med osttallrik och TP ;)

tisdag 18 juni 2013

Grön vinter i Harstad

En helt fantastisk sommardag! Efter jobbet skulle jag på träning men bestämde mig för att cabba ner och åka hem. Det blev en överraskning; på dörren var det fastklistrad en lapp med hänvisning vidare, och i vardagsrummet fann jag nästa lapp signerad av samma "beundrare". Denna låg mitt i ett hjärta av rosor som var lagt ut över bordet och så stod där en stor bukett långa röda rosor <3 IGEN! Lycka! Detta fick mig att "smila" ;) Middagen blev grillad kyckling med mögelost, kryddad pommes och sallad med ett glas vin. NAM! Tänkte åka tillbaka och träna, men det får bli imorgon, för snart är det filmdags!

 
Friends! ;)
Harstad; underbart men kallt! ;) En grön vinter var det där uppe. Men jag fick ut max av vistelsen. Myskväll med Kristin på fredag natten när jag kom, fjälltur på lördagen ute på Tjeldsund med utsikt över bron. Fest i Harstad på kvällen! En till fantastisk, helt magisk fjälltur på Elgsnes på Elgen på söndag samt sen middag på Egon. Innan jag så reste hem så hann jag shoppa lite hos Veronica, få massage på Huden Din och hälsa på alla kära gamla kollegor på mitt gamla apotek på Kanebogen. I am happy!


Mitt gamla kära hem på Harstad brygga <3


Elgen

Such beautiful nature!

Careful!

Vackert på toppen!

På toppen, påväg ner... Kl. 21

Oslo

Vackra Sofie <3
Kommer lite uppdateringar från Harstad imorgon. Nu är jag trött och hemkommen från Oslo, efter en supermysig middag med Sofie. Hon reser ju till Kina om bara 1 vecka. Så innan hon drar blev det en liten "goodbye" över en thaimiddag på "Risbolle" och så mjukglass till dessert ;)

torsdag 13 juni 2013

Bortskämd Anna, and I like it!

En härlig dag, känner mig värdesatt till tusen! En härlig känsla, inte varje dag jag blir så bortskämd som jag har blivit idag! Lugnt på jobbet, tog lite extra lång lunch eftersom Shaun bjöd på lunch på Brasseriet. Mysigt! Stängde lite sent, och åkte och tränade trots att jag var sjukt trött, men per automatik parkerade jag bilen och gick in på gymmet... Blev inte lång träning, men ganska intensiv, styrka! Körde hem och mötte 3 "mongo" bilar på bara några hundra meter, alla var lika korkade och okunniga bilister. Alltså, kan norrmänn inte köra i rondeller, eller rundkjøringer... Galet! De byter ju fil i rondellen fast att det är tvåfiligt när de ska köra av, och en kör i ytterfilen hela vägen runt när han ska ta tredje avfarten och den dessutom bara har en fil ut. Funkar inte hur han än hade tänkt! Och inte nog med det så tror de att de är jag som är på fel plats, och tutar på mig, medan de prejar ut mig i "grøfta"! Jag blir galen! Men, men... väl hemma blir jag överraskad av 15 stora rosor och en stav mixer, just det hade jag önskat mig, så jag lätt kan laga min smoothie varje morgon! Lycka! Fantastiska röda rosor! Så irritation går fort över idag ;) Jag är ju ett lejon, så jag kan ryta, men är fort en sockersöt spinnandes katt igen ;) Packar och drar till Harstad imorgon natt! Men först är det jobb och träning!

onsdag 12 juni 2013

Staker?

Haha, staker, nej då, men slumpen slog in. Inte bara i går, men också i dag timade jag Shaun när jag gick till gymmet. Igen! Men inte lika chockad i dag ;) Blir nog lunch dejt imorgon... Annars har jag efter jobbet idag tagit blodprov på sjukhuset, haft ansiktsbehandling hos Trine Lise på "Fem små stuer" och tränat! Nu är det bara myspys kvar. Räkor och vin till middag, och så filmkväll! :)

Frisk?

Prövar mig på detta... Därför är vila inget
alternativ, ska vara i så fin form jag klarar...
I will do my best!
Ja, nästan, vaknade och mådde mycket bättre... Men formen är inte helt på topp. Fantastiskt sommarväder i dag. Underbart! Nercabbad påväg till jobbet, solen stekte. Hade massor att ta tag i, men fick lite tid på kontoret. Lämpade sig inte att snora ute bland kunderna, så det passade bra ;) Jobbade så extra på filialapoteket, Svanen, vars anställda åkte ut på båttur :) Som att inte det var nog var det möte efter jobbet... Och så tog jag lite symbolisk styrketräning i 40 min för att inte helt tappa formen ;) Påväg från gymmet kl. 21 tittar jag in på Gamla Sarp baren. Lodigt!? Ja!!! Där sitter hunken, haha! Tittar lite till, undrar om jag ser rätt... Och minsann... Där sitter en mycket brun och berusad Shaun, haha! Han ser mig och hoppar ut, kramkalas! Vad är sannolikheten för det då. Honom trodde jag aldrig mer att jag skulle träffa, men killen kom från Brasilien i går... Snodigt, som vi säger på norska! Men skoj då! Ganska chockad!

Väl hemma sanerade jag lägenheten från förkylningen och säger mig nu vara frisk!!! ;) Ska bara få lite skönhetssömn så är allt som det ska vara :) Natta!
 

måndag 10 juni 2013

Ålesund, nu dunderförkyld

Vackra Ålesund!
 
På fjellstua!
Jag åkte till Ålesund efter jobbet på torsdagen, framme till middag hemma hos Henrik och så blev det ost och vin på kvällen! Myspys inne, ute föll regnet. Blev en helt ok fredag, en tur upp på fjellstua! Vackert!! Och på fredagskvällen blev det tacos till middag hos Janikke! Lördagen blev en lång jobbdag, de har ju långa öppningstider på center apotek, men det var bara trevligt att jobba med Henrik. Och dessutom verkade hans anställda digga mig! ;) Inhandlade Satay på thaiaffären innan vi åkte hem. Sega som sjutton kom vi oss iväg till en av Henriks kompisar och lagade middag sent, sen var det utgång! Partaj i Ålesund ;) Söndagen slappades det enormt, var lite halv förkyld redan så vi låg bara och snackade och sov om vartannat till att det var dags att dra till flygplatsen. Påväg hem kom dunderförkylningen! Många år sen jag var så risig som nu, näsan och ögonen RINNER! Har jobbat hemifrån... Men otroligt slitsamt! Hoppas verkligen att jag känner mig bättre imorgon!



 
 

Partaj!

onsdag 5 juni 2013

Skumpa

Asså, nu sker det mycket! Fast att det mesta är skoj så blir det lite jobbigt när man hela tiden känner det som at man är i bakläxa. Speciellt vad gäller sömnen! Samlingen var NICE! Startade med att umgås med Renate och Henrik på Park Inn hotell på söndagskvällen. Supertrevligt att möta vänner! Så var det middag, trerätters! Blev en sen kväll, men vad gör det när man har det mysigt! ;) Trött på måndag morgon stod jag upp med sjuk träningsvärk. Droppade morgon träningen och var på samling hela dagen. Såklart var vi sena genom hela dagen, inte så lång tid till middagen, slocknade några minuter innan jag sen ordnade mig inför middagen. Älskar det norska uttrycket; att pynta sig! Det var ju det jag gjorde ;) haha! Vit och glittrig klänning, helt ok middag med en stand up komiker som underhållning! Men det tog slut fort, begav oss upp tillbaren där Martin "inhandlade" en skumpa flaska till mig, Henrik och sig själv ;) Lyxigt värre, haha ;) Även den kvällen slutade sent. Möttes till frukost kl. 8.30 och sen var det HMS kurs hela dagen! Nyttig och bra kurs!! Körde hem Marit, som jag var tvungen att packa in i bilen för att hon skulle få plats med bagage i knät etc. haha! Jag har en LEKSAKSBIL ;) Men vi kom oss fram!

Fortfarande trött i dag, möten och träning, samt bowling med apoteket. Nu packning, ska ju till Ålesund imorgon! Hälsa på Henrik! Vilken lyxig vecka, att få möta goda vänner nästan alla dagar denna vecka! Ska sova snart innan jag omvandlas till en zombie! Natta!

tisdag 4 juni 2013

Ledarsamling

Party! ;)
Efter 2 dagar på Gardermoen, med ledarsamling, massa info, kurs och socialt, samt alldeles för lite sömn så är jag nu helt slut! Hade tänkt träna påväg hem men jag håller ju på att somna... Så det ska jag göra istället. Sova!

söndag 2 juni 2013

Gardermoen

Upp och hoppa, direkt till SATS, men eftersom de andra tjejerna var lite senare än vad vi först hade tänkt blev det en tur till jobbet först. Köra lön, ordna till mnd-avslutning etc. Och så blev det 1,5 timme på SATS, mina stackars ben skälver. Väl hemma blev det lite lätt middag, dusch och packning! Strax; off to Gardermoen. Där sitter Renate och väntar på mig, och snart kommer Henrik. Blir en trevlig kväll innan ledarsamlingen startar imorgon :)

lördag 1 juni 2013

Hemma

Frukost <3
Bikini på, och ut på terassen direkt när jag stod upp. Frukost blev en smoothie som jag tog med mig ut. Blev ingen weekeutlandet, enligt väderleken skulle ju vädret vara bäst här hemma, så då är ju halva vitsen borta med att resa bort... Känslig mage, men trots det blev det en sen lunch på Fredrikstad brygga med Cathrine. Caesar sallad! Sen lite mer sol på terassen... En härlig lugn lördag!