söndag 13 januari 2013

Spa och shopping

Alltså... Polen är ett billigt land, speciellt om man kommer från Sverige/Norge. Men hallå, jag gör ju alltid av med minst 2 polska månadslöner, oberoende av hur länge jag är borta. Denna gång bara ett dygn, men med spa och SHOPPING så gick Visa kortet VARMT!

Startade med att ankomma Krakow och socialisera med ett par som jag guidade fram till tåget. Killen visade sig vara från precis samma plats som Runes mamma utanför Harstad, men bodde i Oslo. Världen är så liten. Kom i kontakt med en annan kille (kom med vårt flyg) som ville köra oss till stan, till att han förstod att jag faktiskt pratade polska och hittade fram på egen hand. Trevligt när det visade sig att han skulle tillbaka med samma flyg ett dygn senare, och satt vid sidan av mig och socialiserade hela resan. Vid incheckning på hotellet blev vi uppgraderade till en svit. Fantastiskt ;) Men inte lika kul när jag insåg att jag inte hade glasögon eller linser med mig, och inte heller linsvätska. Galet! Men rotade tillslut fram ett sista par linser som låg längs ner i väskan. TUR!

Lördagen gick jag och shoppade, först 4 klänningar,  par byxor och 2 tröjor. Sen bar det tid för SPA, massage och diverse ansiktsbehandlingar. Inhandlade massa produkter. Sen blev det en god middag, men ganska nyttig, iallafall den grekiska salladen. Men de ryska pirogerna som jag älskar tillhör inte den kategorin tyvärr. Efter det blev det ännu mer shopping. Då på "Galeria Krakowska". Allt som inte var på rea. Fantastisk nöjd med 2 par byxor till och en kjol. Och 2 vackra par örhängen, det ena paret fick jag av Rune :)  

Drog till flygplatsen där jag insåg att jag inte kunde ta med en av de dyra produkterna jag handlat på spa't. Shit! Men på kafeterian var de så snälla och sa att jag kunde hämta det nästa helg när jag ska till Krakow. Finns några goda själar, hoppas att det ligger kvar ;)

Kommer bilder imorgon. Kan inte lasta nåt från mobilen, för jag har ingen mobil! Eller iallafall ingen iPhone längre. Den är inlämnad till lagning av sprucken front. Och jag har inhandlat en begagnad Nokia för 200kr i Polen. Inga nummer och inga funktioner. Men för alla som vill kontakta mig på telefon så är jag här. Men jag kan inte ringa nån! Back to life om 1 vecka, då är förhoppningsvis min mobil hel igen! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar