tisdag 30 april 2013

Valborg


Jag och Maria njuter solen ;)
Valborg i Uppsala är alltid en höjdare, men dagen startade med en otrolig nackspärr, eller nåt liknande, vaknade kl. 6 på morgon och visste inte helt hur jag skulle resa mig ur sängen. Pappa fick stå med armbågen i nacken och trycka för att få upp lite blodcirkualtion. Aj! Låg och kved länge och fick droppa champagnefrukosten i Ekonomikumparken. Kom mig inte ned innan jag skulle möta bästa Bella på stationen. En speed date med henne innan vi mötte upp Maria och resten av gänget på Flustret. Där spelade Duo Jag, sjukt bra! ;) Grym stämning! Dansade och drack rosè :) Påväg ut stötte jag på Ronny! Han kände nog inte helt igen mig, men verkade nöjd med att jag kom fram och frågade hur det gick med brorsan; Conny ;) Han (min muskelknutte till granne från Ritargatan) har nu fått sitt 3:e barn. Äntligen med en lite vettigare tjej enligt Ronny ;) Verkade iallafall som att han hade det fint, och det är alltid kul att höra. Efter det fick jag springa efter Bella och Maria hem till Marias lägenhet där det blev lite skumpa med ost och kex! Supermysigt! Drog så på kvällen med mamma och pappa och såg majbrasan i Årsta. Kunde ha tänkt mig utgång ikväll, hade faktiskt kunnat tagga om, men Sunar som jag gärna hade tillbringat kvällen med blev ju magsjuk! Typsikt! Men kanske lika bra, så får jag hellre sova ut och vara fit for fight till imorgon och jobbet på torsdag. Blir nog lite administrativt jobb imorgon också! Samma som i måndags; måste ju ha tid att ta mailboxen etc lite då och då ;) Ett glas rött (Los Monteros, 2007, med en etikett av kork) njöts med föräldrarna innan sängen kallade, smakrikt vin!

Jag och bästa Bella på Flustret
Dagens kommentar: Pappa har fått en PT-timme av mamma. PT'n frågar pappa som aldrig tränar vad han önskar att få ut av detta. Pappa tänker, lite provocerad. Det är ju inte han som är PT, och har ju aldrig tränat förr, samt bryr sig lite lagom LITE. Och svarar så: "Jag vill bli smalare, längre och yngre" Hahhaha! Stackars PT. Visste inte helt vad han skulle ta sig till... ;)


Myspys hemma hos Maria!
 

måndag 29 april 2013

Pensionär

Mina ben är "SORE" imorgon!
I dag har varit en riktig pensionärs dag! Stod upp ganska sent, försökte få uträttat nåt men allt gick lixom lite FÖR sakta! Så efter många om och men kom jag mig till laserkliniken i Uppsala kl. 13.30 och fick lasrat bort de sista fjunen under armarna. Funderar på att ge mig på benen; men jag är alltid för brun, så det är går inte! Och sluta resa kan jag ju inte göra bara för att få lasra benen. Det är det inte värt! Hur som helst gick jag sen till banken för att få en ny pin-kod till kortet som jag aldrig använt. Sorgligt lång kö, men jag lyckades smita mellan och få några ord med en trevlig man som faktiskt kom ihåg mig sen julas! Vilken tur jag har!! Blev thai lunch på Aahanthai, nam! Efter det blev det bara trams hemma där klockan tickade iväg. Och så kom Tele2 killen som tog upp kvällen med massa erbjudanden. Tog ju för sjutton en hel evighet innan han blev klar och vi hade köpt nästan allt han hade att sälja. Var väl enda sättet att bli av med honom ;) Efter det tog jag mig samman och lyckades återigen "smila" till mig en tjänst. Gratis träning på SATS Uppsala! Har visserligen 3 mnd kvar på mitt frysta kort där, men i dag fick jag gå in gratis. Och inte nog med det så fick jag ett härligt benpass med Narbe. Lärde känna en ny kille som tävlar i Fitness, och han orkade faktiskt träna med mig, härligt! ;) Undrar om jag kanske orkar följa med redan imorgon på ett pass till innan Valborg. Tveksamt, men kanske! Vi hade många gemensamma vänner, Uppsala är ju inte så stort men alltid trevligt att träffa nya människor! Så allt i allt; en soft dag med grym träning!

Socialt

Snygga Henrik!
Söndag, bakis! Efter en tung illamående natt kom jag mig ner på stan efter att Henrik tjatat om brunchen på Radisson Blue. Mysigt nere på stan i Uppsala, det har verkligen blivit en ansiktslyft på centrum. Och den gamla tågstation är ett supermysigt cafè. Där mötte jag Henrik med tjejerna från i går; Tina, Jenny och Hedvig. Drog på brunch, och Jenny hängde på. Mysigt, men kunde inte helt njuta maten. Stötte på Elisabet och Adrian på stan efter brunchen, alltid trevligt! Jag diggar ju alla Sprossar ;) Och så hälsade man på en sprudlandes trevlig Kristofer från plugget. Socialt! Väl hemma somnade jag av några timmar innan jag stod upp och gick till brorsan! Och sen vidare för att träffa Maria på stan. Kom på att jag inte ätit sen brunchen så det blev sen middag på Amazing Thai. En social dag med vänner! Och inte minst med mamma, vi låg i sängen och snackade "halva" natten när jag väl kom hem! Lycka!


Elisabet på jobbet, jag och Sprossar asså...
Alla är ju lika trevliga, så det är bra att de finns så många av dem ;)
 
Myskväll med söta Maria på Amazing Thai

söndag 28 april 2013

Fest hela dagen lång

Bästa systrarna Marin och jag! <3
Dagen startade tidigare än jag hade önskat. För att hinna med hela dagens långa festande ;) Startade i Stockholm på Västmannagatan hos Isabella och Kristoffer med Afternoon Cocktail. Riktigt mysigt! Med massa god mat och dricka! Efter några glas skumpa och mingel begav man sig vidare till nästa fest. Anna Lundin firade sin 30-års dag i Uppsala! Så jag åkte hem och bytte om, rusade in på Gränby och köpte en ros och ett kort för att lägga med presenten. Och begav mig till Seminariegatan där middagen precis skulle börja! Ännu mer mat och dricka serverades! Diggade de brasilianska caipirinja drinkarna! Och inte nog med det kändes det nästan som att det blev en liten reunion på plats. Många av de gamla tjejerna som jag pluggade med på BMC till apotekare var ju på plats. Härligt med update, var ju sex år sedan jag såg dem sist. Men det kändes som att det var i går ;) Och såklart var ju söta samba tjejerna som vi var med i Rio också på plats. Blev en mysig heldagsfest!

fredag 26 april 2013

Home sweet home

Efter en dag på jobbet, och en lång körtur är jag äntligen hemma hos bästa mamma och pappa, och min vackra hemstad Uppsala! Kärlek! Trött trött trött, hemma hos mina kära föräldrar! Natt i hus snart! <3

torsdag 25 april 2013

Grym spinning

Tog en paus i jobbet i dag, och körde då ett grymt spinning pass. Så sjukt nöjd och sliten efter 45 min spinning med hög puls och maxande av medeltyngden på trampandet; 152 watt i medel! Härligt och svettigt! Massa energi när jag kom tillbaka till jobbet och fick köra på som ensam farmaseut till stängning! Hemma kom jag på att jag glömt mobilen på jobbet, klantigt! Men eftersom Amanda kördes till Lena så var det inte så långt att köra inom jobbet och hämta den. Ordnade middag; kyckling, pressad blomkål och "mizeria" (en sortspolsk tzatziki). Och så ordnade jag med både min och mammas deklaration! Fick så min dos Spross för dagen samtidigt som jag packade lite. Ska till Uppsala imorgon! Ska bli underbart som vanligt att komma hem, och såklart visar det sig att även Henrik ska hem denna helg, så vi ses där ;) Jacob var tyvärr hemma en helg för tidigt, men vi ses väl iallafall förr eller senare nånstans! ;) Nu är det dags för Vampire Diary's! Och popcorn!!!

onsdag 24 april 2013

Träningsvärk



Ny hylla på sovrummet, nöjd!
Grym träningsvärk, men trots det drog jag på både Core och Puls i dag efter jobbet. Och tack vare lite sällskap så tränade jag faktiskt tom lite styrka med Cathrine efter 1,5 timmes pass. Middagen blev mindre nyttig i dag, spagetti och köttfärssås. Men det var gott! Åt lite mögelost och vindruvor som dessert och packade så en väska med diverse fina kläder så att jag är förberedd till att resa hem till Sverige! Ska bli så skönt att komma hem och möta nära och kära, min familj och vänner. Måste bara komma ihåg att jag ska deklarera imorgon. Nu är det lite eld i baken här! ;) Lite för mycket som ska göras, men det går, it always does! ;)

ps. I dag tog jag själv ut stygnen från foten/tån. Aj! Eller det gick väl egentligen väldigt bra, men svider lite nu....

Amanda är också nöjd på sovrummet,
hon myser i min garderob bland byxorna ;)

tisdag 23 april 2013

Sector alarm

En dag full av möten från morgon till "kväll". Inte minst med 2 svenska killar från Naprapat landslaget. Trevliga svenska killar :) Alltid trevligt att lära känna nya människor! Dagen gick fort. Efter stängning på jobbet hade jag fortfarande massa energi och gick ut i solen och direkt till SATS. I dag blev det intervall träning på löpbandet; 4x4 min löpning på 12, med pauser på 3 min snabb gång. Svettigt! Lite styrka efter det, för jag har träningsvärk i armarna efter i går. Och så mötte jag Peter, den andra naprapaten. Då hade han stand på SATS, Johan var ju där här om dagen. Snälla Peter gav mig också en gratis behandling!  Vilken tur jag haft då, 2 gratis behandlingar på få dagar på min sköra nacke. Kanske det lossnar snart! Hemma blev det kyckling med quenoa och broccoli till middag! Och direkt eftre middagen kom en ung kille och knackade på dörren, och lyckades faktiskt sälja Sector Alarm till hemmet. Så nu behöver jag inte oroa mig längre när vi reser och är borta. För nu är lägenheten både säkrad för brand och inbrott!

måndag 22 april 2013

Träning och resa


Alf Laila Wa Laila, vårt hotell i Egypten till sommaren
Efter en något obehaglig natt med alldeles för lite sömn kom jag mig till jobbet på Løven, åkte så till Svanen och jobbade lite där. Och efter det blev det ett grymt "styrketråkk" spinning och så marklyft samt "opptrekk" på gymmet. Helt nya övningar för mig, men jag ska bli grym på det också ;) Slog rekord på spinningen; 140 Watt i snitt på hela passet inkl. uppvärmning och avslutning. Var uppe på 144 watt helt till sista låten. Pulsen låg faktiskt oftast inte högre än 80-85%, men var uppe på 95%. Här om dagen kom jag upp på 193 i puls, det var tufft! Hemma blev jag sjukt sugen på hemmabakat bröd (Runes far har bakat) så jag åt hela 3 skivor, och sen blev det ungslagar lax med blomkål och broccoli till middag :) Spenatsoppan gick förresten hem hos Hanna, härligt :)

Och så kommer resandet in, what I love to to! Egypten har betalats depositum på, och så ringer Artur som vill dra till Centralamerika i november. Hade ju varit coolt. Han hittade sjukt billga biljetter till Panama. Skulle kunna dra dit, sen Costa Rica, Nicaragua, El Salvador och sist Honduras. Jag hade gärna fått med mig Guatemala och Belize, men det blir nog för knappt om tid. Ska tänka till imorgon, kanske vi bokar det... ;)

söndag 21 april 2013

Bakis söndag!

Bakisfrukost hemma hos Manal ;)
Har varit en trött dag idag. Men det är inget konstigt med det, har ju knappt sovit något... Delat säng med Manal. Vaknade visserligen sent efter en något orolig natt, åt så en god frukost, men så somnade Manal om igen. Jag la mig på soffan med pc'n i knät. Bloggade gårdagens nytt och när hon stod upp för andra gång begav jag mig hemåt. Världens lyckligaste och mest tacksamma tjej var jag när bilen startade! YES! Lycka! Hemma lagade jag lunch till imorgon; undrar vad Hanna sägen om morgondagens spenatsoppa? ;) Och middagen ikväll blev nachos. Älskade det verkligen förr, men är så sjukt trött på det efter att ha förätit mig på det den sista tiden.

Rune kom hem från Harstad, började montera skåpet som vi köpt och svor ute i hallen halva kvällen. För det blir ju aldrig som han tänkt sig ;) Men han fick i hop det tillslut. Kommer bilder när allt är på plats...

Drammen

Startade kvällen med en mysig middag...
Dagen igår, lördag, startar med att jag ska köra till jobbet, första gången efter att jag har fått mitt norska körkort och får lov att köra. Men då visar det sig att jag bilen inte startar... Hallå! Helt död! Stressad som jag blir kommer jag efter många startförsök på att Henrik körde mig sist till läkaren med bilen. Då funkade den ju, men bilar blinkade till oss att vi inte hade lampor på... De är nämligen inte automatiska i min bil. Så antagligen har väl Henrik glömt stänga av dem när vi väl parkerade hemma igen. Så sjukt typiskt att man först inte kan köra för att man inte har körkort och  när man äntligen får det tillbaka så kan man inte köra för att man inte har bil!!!! Är väl inte meningen att jag ska köra ;) Som tur är hade jag arbetsbilen hemma, full med varor från Skeidar fortfarande, så den fick köras till istället. Efter jobbet fick jag NAF att komma och hjälpa mig med bilen. För en service, de kom på nolltid! Kom ju på att jag är medlem och betalar dem massa pengar, så nån gång kan man ju få lite utbyte för pengarna! Härligt! Batteriet hade som förväntat dött, men vi fick igång bilen som skulle stå och gå minst 2 timmar sa han till mig. Stod så och gick en timme och sen körde jag till Drammen. På besök hos Manal i helgen :) Stannade på Kiwi på vägen, vågade inte stänga av motorn så jag kutade in i affären och ut igen med hopp om att bilen stod kvar. Det gjortde den :) Väl framme står den nu parkerad. Får se om jag får igång den nu när jag ska hem. Hoppas!!!



Sen blev det fest ;)



Mysig middag hos Manal igår, kyckling med sallad och stekt hallomi ost till det, samt Quinoa :) Blev en del glas vin och en tur ut på krogen, Café Z. Helt ok, men inget "eye candy" what so ever! Men vi hade det supertrevligt ;)

Skål!! :)

fredag 19 april 2013

Ett glas vin och lite ost!

Mitt efterlängtade körkort kom i posten i dag;
när jag tog kortet till körkortet "smilade"/log jag
mot kameran i boxen, som helt plötsligt sa till mig
att stänga munnen. Så häpen som jag blev
stängde jag munnen och såg plötsligt väldigt allvarlig ut ;)
Efter jobbet blev det TRÄNING, alltså, i flera timmar. Först lite uppvärmning och lite styrka innan spinningen. Och efter det körde jag på med styrka. Hade Mahsa, från jobbet, med mig. Hon var supersliten, undrade hur hon skulle klara av att jobba imorgon ;) Men det ska nog gå bra. Massa trevliga människor på gymmet, inte nog med att man träffade kollegor så var min fastlege (husläkare) där, vänner och bekanta, och en svensk som jag började prata med ;) För vi stackars satans svenska i Norge måste hålla i hop ;) Eller, nja, vi tar väl snart över Norge så många som vi är ;) Hur som helst visade  det sig att Johan, som han heter, jobbade över huvudet på mig. Bokstavligt talat! Han har sin naprapat klinik på 3:e våningen i samma hus som apoteket. Och min kära nacke fick sig en gratis behandling i dag, alltid lika läskigt när man knäcker i nacken. Men det kändes bra :) Påväg hem från gymmet stannade jag på Skeidar och fick med mig hyllan till sovrummet som inhandlades för några veckor sen, och väl hemma blev det kyckling med stekt tomat till middag! Saftigt och gott! Och så unnade jag mig några kex med blåmögel ost och ett glas vitt vin till dessert! En härlig fredagskväll, i eget sällskap, trots jobb imorgon!

Stort lager på Skeidar, tog lite tid,
för tyvärr var ju mitt skåp placerat längst in och längst upp ;)

torsdag 18 april 2013

Tacksam för all energi

I dag var det min tredje stängning på rad på apoteket denna vecka. Men jag var på spinning på morgon, så energin var på topp. Eller iallafall fantastiskt mycket bättre än på flera veckor. Tacksam för dagar fina som denna! Så när vi stängde dörrarna på apoteket och man var på tur hem så kändes det som att jag kunde dra på träning igen. Men härligt nog åkte jag hem istället. Försökte se lite på selvangivelsen (deklaration) samtidigt som jag åt spenatsoppa med ägg. La mig så på sängen och fortsatte läsa min spännande bok :) Och ikväll så är det Vampire Diarys...

onsdag 17 april 2013

Idag kom mitt KÖRKORT! Jippi!

Avslutade med att skriva att jag saknar mitt körkort i går! Och bönen blev hörd, för i dag fick jag tillbaka mitt körkort! JIPPI! Så glad, nästan lika glad som den gången man faktsikt fick körkort för första gången. Men denna gång blir det ett norskt körkort, så då kan jag ju börja köra på norskt vis: fickparkera på fel sida av vägen och så vidare ;) Solen sken och livet var härligt, dagen på jobbet var dock desto tyngre. Men det man inte dör av gör en starkare! :) Väl hemma blev det god middag, så saftig kyckling med stekta grönsaker (riven morot och blomkål), samt kokad broccoli. Välkryddat, nam! Och lunchen Hanna lagade i dag var också en höjdare, sallad med fläskfilè och hemmalagad pesto till det :)

Vackra underbara Sunar <3


Efter middagen hade jag en härlig update med vänner på både Voxer, och inte minst telefon med Sunar i några timmar! Hon är så sköööööön! ;) Saknar mina nära och kära, och inte minst vackra Stockholm! "Stockholm i mitt hjärta!"

ps. Hittade en liten film av Amanda som kattunge, min sötnos som förgyller dagen här hemma... <3

tisdag 16 april 2013

Bortbjuden på fika

Ann-Karin och Mahsa på jobbet till stängning med mig!
Lite för få kunder, eftersom jag hade tid att ta bilder ;)
En bra dag på jobbet där jag hann med allt jag skulle trots för att jag försov mig imorse. Amanda har blivit så jobbig på natten, trodde jag skaffade en katt när hon flyttade in, men det blev mer en bebis. Hon har börjat håra nu när värmen är påväg, så är därför utestängt från sovrummet. Men skrapar på dörren lite titt som tätt hela natten. Jätte jobbigt! I går natt var jag uppe några gånger, i natt var det Runes tur att stå upp. Jag hade öronproppar och sov gott, lite för gott! Hörde inte väckarklockan och försov mig till mitt eget morgonmöte. Men kom trots det bara 15 min försent och vi hann ta upp det som vi skulle trots allt. Sprutar vatten på henne när vi står upp och öppnar dörren, men vår pia är så smart så när hon nu krafsar på dörren och vi öppnar så gömmer hon sig. Måste hitta på något, för vi behöver sova!

Tränade Core i dag, väl hemma blev det lite middag från gårdagen och efter duschen begav jag mig ut i regnet på besök till Ola, en söt tjej som bjöd mig på fika, supermysigt! På grund av regnet blev jag blöt trots att hon inte bor långt borta, usch! Jag SAKNAR mitt körkort!

måndag 15 april 2013

Cykel

Rune är nu stolt ägare av en rå cyckel ;)
Får bara hoppas att han cycklar framover... :)
Idag har jag varit på spinning efter en hektisk dag på jobbet. Alltså, helt enkelt för mycket som skal göras av för få. Men det gick bra. Blev så blomkålssoppa till middag med kyckling, och kycklingsallad lagad till lunch imorgon. Inte nog med att jag cycklar på gymmet så har Rune tänkt börja cykla, men inte på gymmet ;) Han fick ett infall här om dagen när han såg en rabatterad cykel på reklamen av en ny XXL affär som skulle öppna. Så han stod upp kl. 4 på natten för att köra till Tønnsberg där det fanns 10 cyklar på rabatt. Var på plats nästan 1 timme innan affären öppnade, och med ca 50 personer före i kön och några hunda efter sig så rusade alla in i affären när den öppnade. Galenskap! Men tur som han hade fick han tag på den näst sista cykeln! Han förtjänade den verkligen efter att ha kört från Fredrikstad mitt i natten :)

söndag 14 april 2013

Födelsedagsfirande

God födelsedagskaka serverades i Oslo
Hade en soft morgon efter en dålig natts sömn; Amanda var och klorade på dörren hela tiden. Sen åkte vi till Oslo för att fira Liveigs födelsedag :) Men jag var såååå trött, men mysigt för det, och så blev det serverad god indisk Tikka gryta med Naan bröd. Somnade i bilen hem, oväder. Hemma runt kl. 20 slappade jag med min spännande deckare innan jag bestämde mig för att handla resor. As I love to shop; Egypten till sommaren, "Tusen och en natt" heter hotellet. Ska bli härligt, behöver SOOOOOOL!

Små barn var också på plats när det var kalas ;) 

Min frisyr börjar sakta bli bättre,
träning ger färdighet...

lördag 13 april 2013

Scary

Denna frisyr var supersnygg,
skulle passa mig perfekt ;)
Ikväll blir det filmkväll, en skräckis :) Det är faktiskt mysigt med det ibland, och såklart popcorn och godis! Men från imrgon så är det skärpning igjen. Då ska det tränas och ätas nyttigt! Hoppas foten är bättre då, känner nämligen min nyopererade tå ganska väl när jag är ute och går. Haltar, och av lägga belastningen fel får jag ont i ryggen! Så därför sitter jag ner mest nu... Sov lange i dag, duschade länge, ordnade håret och hade ansikts spa. Och sen åkte jag och Rune till Strömstad och åt middag på Heat. Riktigt gott faktiskt! Handlade på vägen hem, la mig i soffan. Och snart är det myskväll!

Så jag testade en första gång
medan jag väntade på maten, haha...
Måste nog öva lite!!

Riktigt god kyckling med cashew nötter på Heat i Strömstad

Snygg kille på andra sidan bordet!

Trött fredag, känns som att helgen startade igår ;)

En av mina härliga Sprossar ;)
Alltid trevligt sällskap!
Efter några flaskor vin och en social kväll med Henrik till långt ut på natten så var det tungt att stå upp tidigt och åka till läkaren. Men snälla Henrik stod upp med mig och körde mig med min lilla röda pärla till läkaren. Kändes verkligen som att man satt på gatan och körde. Länge sen nu jag var ute och åkte i min lilla sportbil ;) Kalciumet hade gått ner lite, så det är bra. Minimalt högt nu, så jag ska ta nya pröver om 6-8 veckor. Men vad ska jag göra för att bli pigg. Behöver verkligen få tillbaka gnistan och glöden! Kanske det bara är vårtrötthet trots allt. Hur som helst blev det en lång och härlig frukost, socialt! Härligt med trevligt sällskap! Önskar att man fick det oftare. Ska kika lite på flygbiljetter till Ålesund, för att hälsa på hos Henrik. Kanske redan i maj :) Efter en trevlig förmiddag fick Henrik vidare agera chafför till körkortslösa mig, så han körde mig till jobbet, hälsade på alla, och körde sen vidare till Göteborg! Själv åkte jag hem efter stängning istället för att spinna, och sov 2 timmar, trött. Sen middag och soffan framför tv'n. Blir en lugn och soft helg!




Några bilder till från Svanen.


Jag och Marit
En stor del av apotekpersonalen på Svanen och jag :)


Vår fina öppnings tårta!

fredag 12 april 2013

Dagen med stort D

...som Henrik uttryckte det! För det var ju Dagen han skulle komma på besök. Och för mig var det inte bara den dagen då jag fick supertrevligt besök. Men också Dagen jag nyöppnade mitt filialapotek Svanen Borgenhaugen! Det blev superfint! Stolt apoteker! OCh inte nog med det så opererade jag bort ett ganglion på foten i dag... Gick fint det! Och nu är det bara mys med Henrik på besök. God thaimat och massa vin, och såklart lite chips till det! Kan inte klaga, det blev verkligen en härlig dag!


onsdag 10 april 2013

Working hard day and night

Imorgon är den stor nyöppningsdagen på Svanen. Mycket tungt arbete, inte minst i dag, knappt kommit innanför dörren efter en LÅND dag till på jobbet! Men man börjar nu se hur ett fantastiskt fint apotek tar form. Och med ett enormt varutryck. Nu får vi bara hoppas att det bär, men det ser det ut att göra. Och killarna från Bico är duktiga och inte minst trevliga :) Jag är trött och sliten. Hade en paus på 30 min Core i dag, välbehövd. Och nu ska jag faktiskt sova. Behöver lite skönhetssömn innan man står upp imorgon och ska vara fit for fight och inte minst lite presentabel ;) Så det blir väl inte så många timmar, och i natt så sov jag oroligt. Så i dag har jag verkligen varit trött, i generellt dålig form och inte minst haft sjukt ont i huvudet. Något jag nästan aldrig har. "Peppar, peppar, ta i trä" ;)

Gammalt vs Nytt
Det nya apoteket börjar ta form... Detta var taget imorse.
Kommer nya kort imorgon. För här går det undan ;)

tisdag 9 april 2013

Apoteks slit ;)

Fna dagar för Amanda när det är helg,
men inget sällskap att få för henne på dessa tuffa vardagar!
Måste ta bättre vara på min sötnos! <3

Ja, sant nog så flyttar jag mitt andra apotek, en ombyggningsprocess på nytt! Slit är vad det är! Kvällen har gått till att flytta varor från de gamla lokalerna till det nya centret som är nybyggt och har nyöppning på torsdag! Så den 11:e april kl. 10.00 öppnar vi dörrarna till nya Apotek 1 Svanen Borgenhaugen. Ser väldigt fint ut, men det kommer att bli jobb hela imorgon och halva natten tror jag innan allt är i box, och det ska det vara! Bortsett från jobb på Svanen så har dagen på Løven, huvudapoteket, gått bättre än förväntat. Hann tom med en intervall träning på 32 minuter i lunchen, härligt! Tacksam för all den energi ett sånt avbrott kan ge. Länge sen jag hade en så fin dag som i dag, lixom lite piggare än vad jag har varit i det sista. För bortsett från det avbrottet har man jobbat i 12 timmar i dag och imorgon blir det säkert ännu längre! Men det har gått superbra, inte minst med en tuff multidose dag som gick över all förväntan, vi är så duktiga ;) Efter detta slit ska jag bara ta vara på min hälsa! <3

måndag 8 april 2013

"Nytt" sovrum

Ny lite spegelhörna :)

Denna tavla är ny inskaffad, men den hamnar nog på en
 annan vägg ;) Tror jag vill ha något större över sängen.
Det blir nog bra till slut, har iallafall börjat pyssla med
 rummet nu :) ...och så ska det köpas lite nya kuddar,
det har jag varit på utkik efter länge!
Idag startar 2 helvetes veckor, med alldeles för liten bemanning och extremt mycketatt göra. Många saker som händer under denna tid såklart! Shit happends, men man får göra så gott man kan. Har varit och tagit blodprov igen, så jag väntar spänt på svaren, och ber en bön om att de är bättre denna gång. Hur som helst hann jag faktiskt med ett bra spinningpass idag (kom snabbt upp i hög puls: 182 slag/min) innan Rune hämtade mig. Svettig åkte jag trots det och handlade gardiner till sovrummet och överkast till sängen! Väl hemma lagade Rune middag till oss och jag lunch till mig och Hanna ;) Gårdagens mat gick också hem, härligt! Och imorgon blir det grekisk sallad. Nu ska jag bara slappa, eller lite jobb måste jag nog ordna med, men måste också samla lite krafter till imorgon, blir både en tunga och lång dag! Läser vidare på boken och njuter sovrummet som man nu orkar vara i även när man inte ska sova :)

söndag 7 april 2013

Lazy sunday or not?

Några skokartonger som skal slängas,
och ett par ny funna skor.
Blir helt perfekta till våren/sommaren
 som kommer snart.
ps. Som man ser här så är jag en
 trogen Bianco kund ;) haha!
Sovit länge, stod ju upp ca kl 13. Men inte så konstigt eftersom man la sig först i morse. Men så satt Rune igång med att kasta ur allt från klädkammaren igjen. Känns inte som att det var så länge sen sist. Men nu är det iallafall grundligt städat här hemma igen :) Och även denna gång så hittade jag ett par skor som jag inte visste att jag hade köpt när jag gick igenom och skulle kasta några skokartonger. Ja, ok! Jag har konstaterat att jag är sko galen! Hann njuta solen lite idag ute på terassen. Amanda hade det så skoj med allt som hände här hemma och inte minst med att springa ut och in i lägenheten. Ligger nu här på sängen bredvid mig, sötnos!

Amanda gillar Eger påsen, lyxkatt! ;)




Dagens middag; kyckling i sötsur sås
Middagen blev kyckling i sötsur sås, med grönsaker och ananas serverat med ris. Och samtidigt improviserade jag morgondagens lunch till mig och Hanna. Jag gjorde en köttfärsblandning med lök, vitlök och champinjoner som så blandades ihop med ägg, och denna fyllde jag sen i paprikor, som fick stå på ca 200C i ugnen i 45 minter. Och så lagade jag en tomatsås till det :) Får se om lunchen blir ätandes ;)

Sparade en paprika och lite tomatsås till mig själv idag. Men så fort jag vände mig om hade Rune sköljt ur såsen. Han har städ-mani, jag blir TOKIG! Att man inte ens kan få ha sina saker ifred hemma hos sig själv, man vet ju inte om man ska skratta eller gråta. Galenskap! Men jag är tacksam för att vi har råd att ha mat på bordet trots att han kastar den ;)

Aggressive Chill

På konsert, Micke är grymt duktig!






Sötaste Hanna!
Middag på Park i Strömstad

Klockan är halv fyra på morgon och jag har precis kommit hem och satt mig i sängen... Efter att ha njutit kvällen i Strömstad på Agressive Chill konsert. Härlig stämning när man får både förfesta med bandet och sitta på VIP rummet efter spelningen med dem. Micke var sjukt duktig och alla killarna var ju hur mysiga som helst fast att de såg så tuffa ut. Ett härligt gäng! Kommer bilder imorgon, för nu är jag TRÖTT!


Quesidillas



Påväg hem mitt i natten efter en härlig kväll!